8 SEO experts, 10 vragen en 6692 woorden tekst…alsjeblieft !

Geschreven door : oktober 19, 2008 18 reacties

Eindelijk is het zover…haal de trompetten maar boven en rol de rode loper maar uit..HIer zijn de ongezouten (en ongepeperde) meningen van 8 SEO en linkbuilding experts. nike air max zero femme air max sac lancel pas cher adidas zx 100 homme Je vindt overal op net net interviews met expert X of Y maar meestal krijg je steeds opnieuw dezelfde ‘zagen’ te horen en er zijn er nog zoveel meer die niet hoeven onder te doen..en het moet niet altijd in het Engels zijn..dus… air max chaussures

 • New Balance 1600 Donna
 • air max jordan damskie Het is een behoorlijk stukje geworden die toch wat werk heeft gekost. Donne Scarpe Air Jordan 6 adidas originals superstar ii camo Canotte Los Angeles Lakers adidas nmd rouge Alle eer gaat natuurlijk naar de mannen, helaas waren er geen vrouwen (misschien kunnen we Nina eens op onze lijst zetten 😮 ) die hun vrije tijd in dit kleine project hebben gestopt. Asics Gel Lyte 3 Femme Noir air max pas cher adidas ultra boost uncaged uomo new balance m998 Bij deze nog even de gelegenheid nemen om deze jongens te bedanken (mochten jullie een vrouw zijn geweest, dan kregen jullie een dikke X ) !! De “we proberen het seo & linkbuilding gedoe onder de knie te krijgen maar alle hulp is welkom” community dankt jullie ! Misschien even snel opsommen en een kleine ‘gedachtengang’ erbij plaatsen :

  1. Hoe & Waar vind je links voor Nederlandstalige sites Blijkbaar is iedereen er het mee eens dat je geen massa’s links nodig hebt om het goed te doen. Asics Gel Lyte 5 Behlave misschien als je je echt in de zware categorieën begeeft maar dan vrees ik dat je eerder de zwarte hoed moet op gaan zetten. Maillot NBA nike air max 2017 dames Roze
  2. NIKE AIR MAX 90 GOEDKOOP
  3. new balance 530 femme Opmerkelijk was het antwoord van Bart die beweert anti linkbuilding te zijn. nik shox homme Nevada Wolf Pack Bart Starr Packers Jerseys nike air max 1 og colorways Toch straf met een PR7 site.

  4. Linkbuilding voor verkeer of puur technisch (PageRank) De meesten opteren voor een ‘gebruikers’ link en geen ‘technische’ link. nike cortez bambini nike air max chaussures new balance 574 damskie asics kinsei classic Sites zonder verkeer scoren niet goed en kunnen bijgevolg geen waardevolle externe link verschaffen.
  5. Hoe zit het met links kopen, themes sponsoren,etc Ze werken perfect..alleen bevinden de meeste technieken zich in de grijze/zwarte zone..uitkijken dus.
  6. Wat zijn nu ‘goede’ links Volgens Roy :”De waarde van een link is wat de gek ervoor geeft meestal”… Maar over het algemeen zit iedereen wel op dezelfde lijn.
  7. Heeft de Google toolbar PageRank enige waarde Ja en Neen 😮
  8. Is de Nederlandstalige Social Media wereld een optie Tja…te kleinschalig blijkbaar om enig gewicht in de linkschaal te gooien. adidas alphabounce femme Air Max 90 Donna
  9. Zelf eigenlijk ook geen noemenswaardige effecten mee behaald..behalve het feit misschien dat een artikel dat je post sneller wordt geïndexeerd…

  10. Het belang van intern linken op je website Yeps belangrijk maar dan eerder de structuur van je site, al hoor je toch steeds dat de ankertekst waarmee je link ook van groot belang is..volgens Peter is dat eigenlijk verwaasloosbaar.
  11. Siloing en de rel=”nofollow” tag Page sculpting zoals dat zo mooi wordt genoemd kan helpen en werkt, (dus ook het gebruik van de nofollow binnen in je site) maar het is eerder dat laatste beetje wat je kan helpen om het net nog iets beter te doen. NIKE AIR MAX 2017
  12. Air Huarache Donna Rosa

   Je hangt je tijd beter aan andere zaken…zoals linkbuilding bijvoorbeeld 😮

  13. Mogen we veranderingen verwachten in de nabije toekomst Het is zoals met het weer hé…veranderlijk en niet echt te voorspellen. Adidas Ultra Boost Donna
  14. Nike Air Force 1 Women

   AIR MAX THEA ASICS PAS CHER FR Verkeerde vraag….

  15. Favoriete linkbuilding tool Het gebruikelijke lijstje van de meest gekende tools. Nike Air Force 1 femme adidas riot 5 femme Blijkbaar zijn er toch ook een hoop die eigen ontwikkelde tools gaan gebruiken. Jordan 5 enfants adidas yeezy boost 350 v2 hombre
  16. Nike Air Max Thea Dames
  17. nike homme kaki Denk dat je met bepaalde search queries er inderdaad wel de goede kan uithalen.

  Misschien nog een kleine noot van ondergetekende. asics tiger homme nike tn Homme Arizona Wildcats air max 1 femme nike dunk mid Ik heb problemen met de term ‘goede, kwalitatieve links’. ffxiv buying gil Nike Pas Cher LUNARGLIDE 8 Check even de top resultaten voor het woord SEO in google.be. JK Scott Jersey Air Max Flyknit Hombre Goedkoop Nike Air Max Ik ga hier hun backlinkanalyse niet uit de doeken doen (zouden ze waarschijnlijk niet echt appreciëren en heb geen zin dat deze domein ook naar de vaantjes wordt geholpen..remember..) maar ik moet tot de conclusie doen dat de footerlinks het nog steeds uitstekend doen. Nike Pour Femme Homme Adidas Nmd Donna

  Nevada Wolf Pack Jerseys new balance u420 w pas cher De powered by, designed by,webdesign by,etc met de nodige ankertekst erbij zijn gewoon nog een prima manier om aan linkbuilding te doen…..

  18 reacties op : 8 SEO experts, 10 vragen en 6692 woorden tekst…alsjeblieft !
  Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
  [1]SPAM8:14 am on augustus 20, 2008

  Uitstekend artikel echter worden er niet directe antwoorden gegeven op sommige vragen. Als een beginnend persoon SEO wil leren gaat hij hier ook weinig tot niets aan hebben naar mijn mening.

  Voor de iets gevorderde die al wat op de hoogte zijn is dit een mooie aanvulling.

  [2]SaSh9:12 am on augustus 20, 2008

  Super interview! Geweldig om de meningen van de verschillende experts te lezen. Het zet je toch weer aan het denken. Ik zal dit zeker vaker als naslagwerk gebruiken 🙂 Bedankt voor alle moeite.

  [3]Dave1:57 pm on augustus 20, 2008

  Als je voor dokter wilt leren dan moet je ook eerst het middelbaar onderwijs afmaken voor je naar de unif kan :0

  [4]Edwin3:16 pm on augustus 20, 2008

  Knap staaltje networking om deze grote jongens op één pagina te krijgen.;)
  Voor mij persoonlijk stonden er niet zoveel nieuwigheden in, maar voor een beginnende of licht gevorderde linkbuilder is dit een naslagwerkje zonder weerga.

  Het punt dat Bart aanhaald om niet aan linkbuilding te doen, geld natuurlijk alleen voor content rich authority sites ( en de nodige webdesign door ******* op high PR websites 🙂 ).
  De dagdagelijkse doorsneesite geraakt zonder linkbuilding echt géén meter vooruit.

  Het is wel waar dat je, mits de nodige ervaringen en kennis van linkbuilding, om goed te scoren op veel keywords niet echt hopen links moet verzamelen. 95% van de concurerende websites hebben helemaal geen echte linkbuilding doorgevoerd ( laat staan een serieuze optimalisatie ).

  Ikheb me er allang mee verzoend dat een complete 100% effectieve seostrategie nooit door de experts zal worden onthuld. Temeer omdat zij zelf meestal geen 100% sluitend en compleet antwoord hebben op veel punten.

  Proficiat met en bedankt voor dit journalistiek seo pareltje.

  [5]Tim Huijbers4:30 pm on augustus 20, 2008

  Leuk stuk en zeker interessant om eens gewoon met verschillende mensen (zowel in het artikel als in de comments) hiernaar te kijken!

  [6]Pascal4:34 pm on augustus 20, 2008

  Ja Conba …

  Ik denk er al een tijdje aan om daar ook eens een artikeltje over te schrijven.
  Zowat elke link die ze hebben is er zo eentje.

  Zo, ik zal dat lange artikel eens gaan bekijken …

  [7]Dave4:54 pm on augustus 20, 2008

  @ Pascal..k neem hier geen bedrijf in het vizier want zowat alle top10 vermeldingen gebruiken het..ken trouwens nog genoeg andere voorbeelden in andere competitieve markten die via een dergelijke strategie (of de widgets..) het prima doen..

  Daarom dat ik me de vraag stel wat volgend G goede links zijn. Een footerlink is toch zo makkelijk te herkennen voor hun..hoe komt het dat ze het dan nog steeds zo goed doen…ik veronderstel dat daar ooit wel verandering zal inkomen..

  Dave

  [8]marcel10:58 am on augustus 21, 2008

  heel goed artikel geworden! Goede vragen, goede antwoorden!

  [9]Edwin11:12 am on augustus 21, 2008

  “footer links zijn makkelijk te herkennen”, mischien wel maar juridisch gezien ( met sterke bewijslast ) is het moeilijk van een footer te definiëren,niet iedere laatste DIV is een footer en niet iedereen benoemt die met “id=”footer”, dan moet je als zoekmachine al de hele css gaan interpreteren.
  Bovendien zijn veel seo tips gewoon geruchten of standslegendes, die iedereen klakkeloos overneemt.

  Conba..eerlijk gezegd vraag ik me af wat een nummer 1 seo waard is ( jij weet er vermoedelijk al iets meer van ).Als je het begrip al kent ben je reeds een halve expert, ik denk dat 4/5 van die trafiek informatieschrapers zijn en geen potentiële klanten.

  [10]Dave11:18 am on augustus 21, 2008

  Met de DIV’s kan je inderdaad wel wat ‘prutsen’ in de broncode maar de meeste footerlinks worden vooraf gegaan door : sponsored by, made by, design by ,etc…dus identificeren lijkt me hier ook niet echt moeilijk..

  Wat het woord zelf waard is…niet echt veel zoals aangegeven maar het gaat erom op welke manier (via linkbuilding) je bovenaan kan komen te staan natuurlijk..

  Dave

  [11]Navin Poeran2:22 pm on augustus 21, 2008

  Leuk item Dave. Thanks voor je tijd en moeite om dit alles in elkaar te zetten.

  [12]René Greve4:12 pm on augustus 21, 2008

  Tjemig wat een bult werk heb je verricht Dave. En by the way, heb je een prima artikel staan dat de beste mogelijkheden biedt voor linkbait.

  [13]Edwin5:39 pm on augustus 21, 2008

  In verband met dit artikel heb ik wat opzoekingswerk verricht m.b.t. link building.
  Alweer ondervonden dat het klakkeloos overnemen van seo-stellingen zonder persoonlijke verificatie gevaarlijk kan zijn.Stof voor een nieuw artikel..

  [14]Dave8:22 pm on augustus 21, 2008

  @René..het heeft inderdaad wat tijd in beslag genomen maar was wel leuk om eens te doen. En had eigenlijk ook nog nooit linkbait geprobeerd. Moet zeggen normale traffic X3 gisteren (vandaag nog X2) en een hoop vermeldingen op andere sites..het werkt dus :

  @Edwin..kan niet helemaal volgen maar dat zien we wel op je site verschijnen denk ik ?

  Wat ik eigenlijk wel heb geleerd uit het artikel en de bijdrages..we zitten allemaal achter ‘the big secret’ en de magische linkbuilding forumle te zoeken maar die is er gewoon niet. Elke markt werkt/reageert verschillend en globaal gezien heb je 2 opties :
  – Je analyseert je concurrent en loopt hem achterna
  – Je bent creatief & inventief en zoek een andere manier gebruik van search queries, linkbait,widgets,themes,scripts,design,wedstrijden,etc

  Er is geen magische formule (lange termijn) waarbij je vanuit je luie zetel op een knopje drukt en goede links binnen krijgt. Het is werken, hard werken…

  Dave

  [15]Roy9:02 pm on augustus 21, 2008

  Hey Dave,

  Mooi stuk werk geworden hoor, ik vond het leuk om hier aan mee te werken en de antwoorden van mijn collega’s te lezen.

  @edwin: Joost en ik hebben keer onderzoekje gedaan naar Footers in de adage150 en marcom100 en daaruit bleek dat zo’n 80% (uit mijn hoofd) een duidelijk id=footer hadden. Daarmee kun je heel wat linkjes vrij makkelijk devalueren.
  Het grote probleem is overigens ook niet dat Google het met filters oplost, maar juist om een handmatige check (en daar zijn tegenwoordig genoeg van) te overleven. Met een link profiel met veel footerlinks gaat je dit zeker niet lukken.

  [16]Dave12:39 am on augustus 22, 2008

  Hi Roy,

  Leuk dat je eens “binnenwipt”…Om even over de footerlinks verder te gaan, the G-Police heeft dus toch bepaalde filters zitten om deze te detecteren ? Toch vreemd dat je het nog steeds heel goed kan doen als je genoeg van die in huis hebt.

  Shit..deze vraag moest ik ook nog even in het interview hebben geduwd 😮

  De plaats op de pagina van de link zou ook van groot belang zijn, is dat dan de plaats in de broncode of op de pagina zelf ?

  Dave

  [17]Roy7:48 am on augustus 22, 2008

  @dave, ik las je oude blog al tijden, maar had deze nog niet de feedreader veranderd.

  D’r zijn dingen als ‘block-level-analysis’ maar het makkelijkst is om gewoon in de 5 a 6 woorden voor en na de link te gebruiken. Deze dienen als context van de link. Als die casino en pillen zijn, dan zit je verkeerd 😉

  Je hebt dus je links het liefst in de tekst.

  [18]Edwin9:55 am on augustus 22, 2008

  @Roy: en dan nog bij voorkeur in paragrafen of zelfs h* titels 🙂
  Zelf neem ik niet echt maatregelen om mijn “footers” te cloaken, ik gebruik die dingen ook niet echt om aan linkbuilding te doen. Voor datgene wat ik wil bereiken, heb ik aan de klassieke technieken voldoende. Minder waarde is bovendien natuurlijk nog altijd een bepaalde waarde
  Handmatige checks kunnen problematisch worden, zeker wanneer je pagerank >5 hebt, wordt je sneller in de gaten gehouden volgens mij.

  Backlink analyses..het probleem is dat iedere site bewust of onbewust waardeloze inkomende links heeft, waardoor het moeilijker is om net datgene er uit te halen wat het em doet.

  Laat je volledig gaan...

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.