Amazon's nieuwste speeltje – Kindle

Geschreven door : november 21, 2007 No reactie

Ging vandaag toevallig op Amazon om een paar boeken aan te schaffen en zag hun aankondiging van hun nieuwste revelatie. Amazon Kindle, een draagbaar boek zeg maar. Ok dit topic heeft verder niks met SEO of conversies of wat dan ook te maken (over een buzz kunnen we het hier wel hebben want in een dag tijd zag ik dat google 651 related articles had gevonden..holy crap ! ) maar ik vind het toch fantastisch welke vormen de technologie aanneemt. Wat kunnen we over 5 jaar verwachten..ik voel me plots oud worden 😀

how to get your ex boyfriend back

Ik ben eigenlijk geen “gadget freak” maar ik ben toch benieuwd wanneer we dit speeltje hier op de markt mogen verwachten. De kindle was blijkbaar een schot in de roos want nog geen 6 uren na de release was het ding al uitverkocht. Als wij dat maar eens konden doen met een goed e-product…Kort samengevat (voor gedetaileerde info kan je effe googlen) de Kindle is :

  • een elektronisch boek
  • gebruikt een inkt-display techniek..dus leest als een krant/boek
  • maakt een connectie naar hun (Amazon) servers via een draadloze EVDO verbinding (zelfde als gsm)
  • keuze uit meer dan 90.000 titels, kranten,blogs,etc
  • batterij goed voor 30 uurtjes leesplezier
  • capaciteit om 200 boeken op te slaan
  • prijskaartje van $399
zp8497586rq
zp8497586rq
No reactie op : Amazon's nieuwste speeltje – Kindle
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.