De eerste dag…

Geschreven door : september 15, 2007 5 reacties

De eerste voormiddag zit er hier op en ik kan natuurlijk anders dan zeggen dat het de moeite was. Omstreeks 9h van start gegaan met een kleine inleiding etc waarna de eerste speaker aan de beurt was. Dat was Kraig Kramers..nog nooit van gehoord maar die wist duidelijk wel waarover hij het had 😀
;;;;;
Het leuke aan deze conferentie is dat de speakers hun eigen ding niet staan te verkopen. Ze doen hun presentatie en that's it. Geen 'verkoopspraatje' waarin ze vertellen hoe goed hun systeem, tool, etc wel is en hoeveel geld ze verdienen…Hij had het voornamelijk over het stellen van haalbare doelen en hoe je die kan bereiken. Hij heeft trouwens een boek op amazon staan (na even snel googlen) –> CEO tools Ok, dat was misschien het enige wat hij te 'verkopen' had. Nie

ttegenstaande hij voornamelijk voor grote bedrijven heeft gewerkt is datgene wat hij had te vertellen zeker toe te passen op een 1-man E-biz. Het gaat om het vinden van een systeem om stelselmatig te groeien, ongeacht of je nu alleen of met 100 man werkt.
;;;;;
Rond 10.45 was zijn presentatie afgelopen en was er een break van 15min. Daarna kon je kiezen uit het bijwonen van site reviews of de 'ronde tafel' sessies. Ik koos voor de site review omdat ik ��n van mijn sites had ingediend om te reviewen. De eerste site die werd ge-review was BANG..de mijne 🙂 . Een half uur lang kreeg ik advies van Jerry West, een SEO analyticus die verdomd goed weet waar de knopjes staan ! Het hafuurtje advies was al meer dan de moeite waard om tot hier te komen.
;;;;;
Snel nog iets eten en dan op naar de namiddag sessie…

C You later folks…

zp8497586rq
5 reacties op : De eerste dag…
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]SaSh7:30 am on september 16, 2007

Leuk om je verslag te lezen. En geweldig dat je site besproken is door Jerry West. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit alleen al de moeite waard is geweest. Maar zover ik het kan zien heb je je shop al behoorlijkgoed in elkaar zitten….beetje de Stomper way achtig 🙂
Nog veel plezier gewenst.

[2]Dave11:13 am on september 16, 2007

Mijn grijze cellen draaien hier op volle toeren (dag en nacht letterlijk) en ik heb nog een blad met vragen liggen die ik hier vandaag ga afvuren. Ik denk dat we de komende maanden zoet zullen zijn met het veranderen/aanpassen van zaken…

[3]Robbert10:15 pm on september 16, 2007

En je gaat dus blind af op het advies van deze man? Of heeft hij je laten zien dat veranderen/aanpassen daadwerkelijk nut zal hebben?

[4]Dave11:53 pm on september 16, 2007

@ Robert…ik ben de ver-afgoding stage (of hoe je dat ook mag schrijven) al een tijdje voorbij en zoals ze zelf ook aangeven, wat voor mijn biz werkt doet het misschien niet voor de jouwe en omgekeerd. En de enige manier om dat te weten te komen is testen. Al zijn er wel ‘patronen’ terug te vinden die zijn toe te passen op zowat elke soort van biz.

Waarom ik het advies van deze mensen (en Jerry dan in dit vb) niet in de wind slaat is het feit dat ze :
1. In sommige gevallen al langer actief zijn in hun sector dan dat ik leef
2. Freaks zijn die zowat alles hebben getest en dat nog steeds doen.
3. Gespecialiseerd zijn in wat ze het beste kunnen

Het enige wat jij dan moet doen is zien wat jij kan gebruiken en implementeren in je eigen biz en het stap voor stap doen.

[5]Robbert10:58 am on september 17, 2007

Gelukkig, ik was al bang dat je blind op hun adviezen zou ingaan 🙂

Iedere sector is inderdaad anders, en zolang je niet test wat er voor jouw business het best uitpakt, zal je nooit successen behalen!

Ik hoop dat je binnenkort ook je ervaringen met je webshop zult delen met ons. Wat je geleerd hebt op Stompernet dan 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.