De eerste dag..vervolg

Geschreven door : september 16, 2007 No reactie

Deze namiddag sessie, die duurde tot 1830h, is voorbijgevlogen en massa's info is door mijn grijze cellen geduwd. Ik liet de site review zaal links liggen en ging naar de zaal waar de 'ronde tafel' sessies doorgingen. Kort samengevat…er staan een 5-6 tal tafels (niet echt geteld) waar 'experts' zitten en je kan er gewoon vragen op af vuren. Daar Jerry West me deze ochtend goed had geholpen besloot ik om bij hem rond de tafel te gaan zitten. Naast hem zat Andy Jenkins en niet tegenstaande deze jongens natuurlijk het “white hat SEO” verkondigen en aanbevelen zijn (of waren?) ze ook wel eens bezig met het black hat stuff en dan is het altijd wel eens handig om zaken te horen die het openbaar nooit halen 😀
;;;;;
Wat me vooral opviel..of je nu vragen had over affiliate marketing, verkopen van e-books, opschroeven van conversies, analyseren van stats,etc. Ze wisten overal uitvoerig op in te gaan. Het zijn dus zeker all-round mensen die duidelijk hun boterham verdienen met het online ondernemen en het niet enkel kunnen uitleggen. Het zijn trouwens ook geweldige entertainers die hun publiek weten te boeien.
;;;;;
Verder waren er in de zaal ook nog aanwezig (voor zover ik me nog kan herinneren ) : Andy Edmonds , Dan Thies , Dave Taylor , David Bullock ,
;;;;;
Na de ronde tafel sessie kwam Brad Fallon nog 'on stage' en werden er nog 2 partners voorgesteld (bruce safran , Dave&Brandley Scott) die een samenwerking met Stompernet hadden aangegaan. Deze laatste 2 waren eerder boring om naar te luisteren maar het kan niet altijd even spannend en vernieuwend zijn 😀

“>;;;;;
Misschien nog even snel over Bruce Safran..die heeft blijkbaar een nieuw platform ontwikkeld , my affiliate store, voor affiliates die behoorlijk vernieuwend zou zijn en heeft zelfs een samenwerking met commision junction en nog 2 andere grote spelers kunnen versieren dus er moet wel iets in zitten, ook al is het een wereld die redelijk onbekend is voor mezelf. Hij vertelde dat de affiliate markt (in tegenstelling tot wat er wordt geroddeld) in een stijgende lijn zit en tegen het jaar 2010 goed zal zijn voor 80 miljard aan sales op het net. Opmerkelijk was ook dat 90% van de sales die CJ binnen krijgt door slechts 5% van hun leden wordt gegenereerd!
;;;;;
Bij het buitenkomen stond er in de inkom een stand van hacker safe. Vorig jaar was ik die al tegen het lijf gelopen maar hun prijzen lagen me net iets te hoog (ik dacht een $1800/jaar). Nu hadden ze een aanbod die slechts $990 was en je kon het gebruiken voor 2 domeinnamen. Aangezien ik me binnenkort op de US markt wil gooien ben ik toch behoorlijk aan het overwegen om me erin te laten luizen en het papier te tekenen …. Ik sprak al met een paar mensen die dat hadden aangeschaft en de meesten zagen een stijging in hun conversie van 5-14%. En mocht het niet werken, je krijgt een linkje op hun site die minstens op een PR5 pagina staat..heb je tenminste nog iets voor je $$$ 🙂
;;;;;
Over betere conversies gesproken (om af te sluiten voor vandaag)… Brad Fallon gebruikte een 'live person' op zijn wedding favors website de afgelopen 5 weken en zag een toename in de verkoop van 9% !! Het is natuurlijk iets behoorlijk nieuw en ik kan me voorstellen dat wanneer dit een vertrouwd beeld zal worden, de conversie wel weer een stuk zal afnemen maar het werkt nu in ieder geval wel goed 😀

zp8497586rq
No reactie op : De eerste dag..vervolg
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.