De tweede dag…

Geschreven door : september 16, 2007 No reactie

Als ik even op de klok kijk , dan zie ik dat het 6.33h is…de eerste sessie begint pas om 9h maar mijn grijze cellen draaien op volle toeren en slapen zit er niet meer in dus kunnen we maar beter wat werken en even chekken wat ik zeker nog wil vragen aan ��n van de experts.
;;;;;
Ik keek vandaag toevallig eens hoe het met mijn “zoekmachine marketing” experiment zat en jawel, we bezetten momenteel de 7e & 8e plaats in google BE.

result.gif

Geen idee of we de plaats blijven behouden of het gewoon een “oprisping” is van Google maar blijkt dus wel dat een paar goede links je echt wel kunnen lanceren naar de top. Vergeet de keyword density of allerhande andere on page factoren, het enige wat ik de afgelopen 3 weken heb gedaan is linkbuilding en natuurlijk het toevoegen van nieuwe content en reageren op blogs.

;;;;;
Het lijkt me een redelijk geslaagd experiment tot op heden, eens zien of we in de top 3 kunnen komen…of als we worden verbannen naar de 100e plaats 😀

We zijn trouwens ook serieus omhoog gegaan voor keywords zoals : zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie, seo, website optimalisatie, etc.

zp8497586rq
No reactie op : De tweede dag…
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.