Je vroeg om ecommerce…eat this !

Geschreven door : september 30, 2008 1 reactie

Je zal het waarschijnlijk wel al ergens hebben gezien (we zijn niet van de rapste..) maar de is van start gegaan. Deze editie wordt gehost door Patrick Kerssemakers en er zijn niet minder dan 19 artikels de ether in gegaan om deze kermis op te fleuren.

Anders dan de voorafgaande edities is het feit dat er er een bepaald thema werd gekozen om rond te schrijven en zoals de titel al doet vermoeden..zou het deze keer over e-commerce gaan 😮 ?

Er werd ons gevraagd om een eigen top 5 te publiceren (hier in willekeurige volgorde)  so here we go :

Zelf sta ik er ook ergens tussen met het artikel over de USA bloemetjes en de…NL bloemetjes

Je kan ook gaan stemmen voor het beste artikel..normaal zou ik moeten zeggen : “mannen en vrouwen pak het mijne er uit..zodat ik een fatboy win…” dan kan ik eindelijk tonen aan mijn vriendin dat het schrijven op de blog na bijna 2 jaar toch rendeert 😮

Ik zou zeggen veel leesplezier en chapeau voor de inrichter & oprichter van dit leuke initiatief !

1 reactie op : Je vroeg om ecommerce…eat this !
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]Edwin7:29 pm on oktober 2, 2008

Allé vooruit, je hebt mijn stem. Succes met de cursus !

Laat je volledig gaan...

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.