Een dubbele vermelding in Google versieren

Geschreven door : december 10, 2007 7 reacties

3 posts in amper 24h tijd…we zijn jullie weer aan het verwennen of vervelen 🙂 gelukkig is dit een video en zal je geen moeite moeten doen om mijn gekrabbel te lezen. In augustus-september van vorig jaar lanceerden het duo Jenkins & Fallon een reeks van (gratis) video's waarbij ze behoorlijk waardevolle info vrijgaven over seo en conversies met als doel hun Stompernet university natuurlijk te gaan promoten.

forex currency trading system

.
Nu een jaar later zijn er opnieuw video's van de plank aan het rollen. In de eerste video, die trouwens heel profi in elkaar zit, legt Andy Jenkins uit hoe je een dubbele vermelding in de serps kan versieren. Ik haalde het fenomeen heel even aan in het vorige artikel over de belangrijkheid van PageRank Oeroek liet ons weten dat Tri van (ex)SeoKing eerder al een artikel over Indented links had geschreven.


.
Ik zou zeggen veel kijkplezier 🙂

Go here to blog about Going NaturalHaving trouble viewing the video?Please allow the video some time to buffer to enjoy a “stutter-free” viewing experience.
Also, be sure you have the lastest version of Adobe Flash installed. You can get it if you need to upgrade.
zp8497586rq
7 reacties op : Een dubbele vermelding in Google versieren
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]deInternetMarketeer4:49 pm on december 11, 2007

Zou het mogelijk zijn het 2e resultaat als externe weg te gommen door er een paar links met compleet andere linktekst naar te plaatsen? 🙂

[2]Dave9:50 am on december 12, 2007

Geen idee….zou best kunnen als de 2é pagina slechts enkele inkomende links heeft…

[3]T. Peters6:26 pm on december 12, 2007

Goede vraag, zeker in het kader van dé-optimalisatie. Volgens mij maak je met meer links, ongeacht de linktekst, het 2e resultaat en alle andere daaropvolgende gelinkte webpagina’s alleen maar populairder en nog beter vindbaar. Eigenlijk zou je het gewoon eens moeten proberen.

PS interessant artikel en mooie film, ik heb genoten.

[4]deInternetMarketeer1:35 am on december 13, 2007

Ik denk dat het te beinvloeden is op die manier.
Linktekst is een belangrijk onderdeel van die listings.
Misschien heb je net sterke linken nodig met foute linktekst of net lichte linken met foute linktekst.

Maar het zou moeten kunnen vermoed ik.

Zou inderdaad eens moeten getest worden. 🙂

[5]Dave3:51 pm on december 16, 2007

Als dat zou kunnen, dan zitten we op het pad van “googlebombing”…ik heb me trouwens altijd afgevraagd hoe ze dat nu precies kunnen chekken ? Volgens google worden deze manueel verwijderd maar dan moeten ze die natuurlijk eerst wel vinden..

Veel dubbele listings die ik zelf heb hebben verder weinig inkomende links en komen vermoedelijkallemal van links binnen in de site.

[6]Gaan de dubbele listings verdwijnen?3:31 pm on februari 3, 2008

[…] Dubbele vermeldingen of dubbele listings zijn 2 resultaten van eenzelfde site die wanneer ze voorkomen op dezelfde SERP een blok vormen. Dat wil zeggen dat het 2e resultaat ongeacht sterkte of relevantie opschuift naar de plek net onder de eerste vermelding en een kleine inspringing kent. Dubbele vermelding zouden goed zijn voor CTR en conversie. Je zou er meer bezoekers mee trekken door de opvallende vermelding. Dave heeft het hier al over gehad op zijn blog met de dubbele vermeldingen video van stompernet. […]

[7]Hoog Scoren in Google dankzij het SEO Wiel | Etail Blog7:15 pm on december 29, 2009

[…] verleggen naar 1 pagina omdat Google toch maar 1 pagina ( in het beste geval kan  je misschien een dubbele lijsting behalen) in zijn resultaten gaat stoppen voor die keyword combinatie en het dus zinloos is om […]

Sorry, the comment form is closed at this time.