Een webwinkel beginnen

Webwinkels….de reden waarom ik ooit in het internet marketing wereldje ben gerold en nog steeds mijn grote liefde & passie is (ok naast  mijn vriendin en  een paar andere important things 😮 ). De wereld van het online shoppen gaat met een gigantische snelheid vooruit dat  het bijna niet meer bij te houden is…

Maar vandaag, anno 2010, zijn er nog steeds veel mensen/bedrijven die er het nut niet van inzien of wel een poging wagen maar het na een tijdje voor bekeken houden. Meestal omdat ze het verkeerd aanpakken of er een compleet verkeerd beeld over hadden !

Een succesvolle webwinkel runnen is meer dan enkel een webwinkel pakket aanschaffen, je producten erin flikkeren en dan op je stoel zitten wachten totdat de verkopen binnen stromen… Dat principe heeft en zal ook nooit werken. Verkopen op het www is minstens even arbeidsintensief (zo niet meer) dan wanneer je een offline shop zou openen.

Voor ik je een paar ‘must reads’ voorschotel om je op weg te helpen kan ik je misschien nog vertellen dat ik  een tijdje geleden een 9-delige video cursus (goed om je een dikke 3 uur ergens op te sluiten) heb gemaakt waar ik je aan de hand neem en uitleg hoe je een goede shop moet opstarten. Misschien ook leuk om te horen dat die volledig gratis is en er verder geen valstrikken of andere addertjes onder het gras zitten…

Tot zover de dienstmededeling, hier een selectie van must reads :

Als je bereidt bent om er het nodige zweet in te gaan stoppen, dan weet ik zeker dat je jouw webwinkel project rendabel kan maken ! Als ik het kan dan kan jij het zeker ook …