Ik wil geld verdienen met het Internet maar ik heb geen idee hoe…

Geschreven door : februari 27, 2008 5 reacties

De boog moet niet altijd gespannen staan en laten we vandaag de zorgen die seo, linkbuilding,conversies,etc met zich meebrengen even onder de mat vegen en het over iets anders hebben..

Het is een vraag die zo veel opduikt… Mensen willen online geld verdienen en zijn druk aan het zoeken waarmee ze hun eerste stappen in de Internet Wereld willen zetten om zo 'onafhankelijk' te worden…Wel er zijn heel veel manieren om je boterham online te verdienen maar vorig jaar liep ik op een Internet Marketing Conferentie Alex Mandossian tegen het lijf en die had toch wel een methode die niet zoveel wordt gebruikt. Althans niet in deze regionen.

Misschien eerst even zeggen dat die man “iets” heeft die veel mensen aanspreekt. Hij kan een volle zaal in no time naar zijn hand draaien en zelfs de grootste 'luizak' aansporen om mee te roepen en actief deel te nemen. Ik zat in de zaal en mij krijg je niet zo gauw warm voor dergelijke zaken..een Amerikaan daarentegen 🙂 maar ik zweer het je op het einde van zijn presentatie stond ook ik mee te roepen…shame on me…

Natuurlijk is het zeker niet iedereen gegeven om op een dergelijke manier geld te verdienen maar in zijn presentatie zaten een hoop items die je als marketing man zeker kan gebruiken, ongeacht welke soort casino biz je mag hebben.

Ik kwam vandaag deze video van hem tegen op youtube en dacht om het maar even te publiceren hier :

Om alle misverstanden uit de weg te halen, ik ben niet 'gebrainwashed' door deze beste man dat ik hem als een god (of een buddha 🙂 ) aanzie maar ik herinner me een goede uitspraak van een rijinstructeur die ik ooit had in mijn zeer jonge jaren.

Ik kreeg ooit priveles van iemand die 'hoog stond aangeschreven' en werd erkend als een autoriteit. Toen hij ging demonstreren hoe het eigenlijk moest, ging ik even bij mijn instructeur aan de zijlijn staan toen die me vertelde :”Niet alles wat die man toont is weggelegd voor jou, neem datgene eruit wat je kan gebruiken en zet je eigen weg verder….”

Dat is ondertussen meer dan 15 jaar geleden maar het zit nog steeds in mijn achterhoofd.

zp8497586rq
5 reacties op : Ik wil geld verdienen met het Internet maar ik heb geen idee hoe…
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]Niels1:12 pm on februari 27, 2008

Eerlijk is eerlijk hij is goed
Vraagje Heb jij de cd gekocht?
Gr. niels

[2]Dave2:28 pm on februari 27, 2008

Hey Niels,

Het is iemand die me altijd zal bijblijven maar heb verder nog niks van hem gekocht. Zijn presentatie die ik toen heb bijgewoond zit nog steeds in mijn hoofd en nog genoeg zaken die ik kan uitproberen voor ik misschien verder ga met zijn technieken..

Dave

[3]James9:39 am on april 12, 2009

De bedoeling is dus gewoon dat je mensen via de telefoon gaat coachen en daarmee geld gaat verdienen?

[4]Dave10:06 am on april 12, 2009

@ James, dat is één van de mogelijkheden ja 😮

Dave

[5]Jan12:54 pm on april 12, 2009

Ik krijg een soort tell-sell dèja vu hierbij

Sorry, the comment form is closed at this time.