Gratis Webwinkel Video Cursus

quickdirty

Dit mag je verwachten van deze gratis cursus dus neem even de tijd om dit te lezen :

Heb je geen tijd of zin om dit te lezen, hier kan je je gratis account aanmaken (neemt je naar de Etree site)

De totale cursus bestaat uit 9 video lessen en een bonus (case study) en zullen in totaal bijna 230 minuten of bijna 4h in beslag nemen ! Het is dus net iets meer dan een gratis videootje die op een uurtje in elkaar werd gestoken. Het maken van een halfuurtje video nam ongeveer 7-8uren in beslag en is één van de grootste gratis projecten die ik ooit weggaf.

Waarom ?

Omdat ik zelf ook ooit aan het begin heb gestaan en het bos door de bomen soms niet meer zag. En mocht ik toen weten wat ik nu wist, dan had ik waarschijnlijk 1/3 van de tijd nodig gehad om een full time e-commerce zaak op te richten. Ik heb er toen 1 1/2 jaar over gedaan om een beetje goed op weg te raken…

Ga je alles leren in deze video serie om multimiljonair te worden ?

Hell no !! Deze video serie zal de basis, het maken van je webshop met name, volledig uit de doeken doen. Een webwinkel beginnen is immers meer dan enkel wat producten in je database gooien met een mooi plaatje erbij en een beschrijving.

Daarbij, als je nog steeds gelooft dat door een druk op één of andere magische knop, je webwinkelkassa te klein zal worden, dan vrees ik dat je hier niet veel zal kunnen doen. Die gouden knop kan ik je helaas niet aanbieden.

Als je daarentegen van mening bent dat we altijd kunnen bijleren, dan weet ik zeker dat je hier behoorlijk wat zal kunnen uithalen, ongeacht of je een complete beginner of reeds actieve e-commerce ondernemer bent !

Deze video’s staan op het programma:

VIDEO 1 (29:17)Hoe maak je uit wat de beste software oplossing voor je is indien je begintof indien je wilt/moet wisselen ? VIDEO 2 (08:09)Wat zijn frames en templates, waarom je ze liever niet ziet op jouw site en hoe je ze kan detecteren.
VIDEO 3 (26:20)Hier leer je waarom het uitcheck proces de belangrijkste pagina’s vanje site zijn. VIDEO 4 (30:14)Een goed opgebouwde productpagina kan het verschil maken tussen wel ofniet verkopen, het zit hem in de kleine details !
VIDEO 5 (24:18)Categorie pagina’s doen meer dan jij denkt, hou er dan ook goed rekeningmee en ga er niet te vlug over ! VIDEO 6 (41:54)Je homepagina is het ankerpunt voor je bezoekers op je site, zorg er danook voor dat elke soort bezoeker daar zo over denkt…
VIDEO 7 (26:37)Meer bezoekers aantrekken naar je site kan je in eerste instantie doendoor betere plaatsen in Google te behalen maar hoe doe je dat nu ? VIDEO 8 (18:08)Je volledig afhankelijk maken van Google is geen goede zaak dus bouw je maar beter een trouw publiek op door te gaan bloggen !
VIDEO 9 (25:18)Een andere manier om meer bezoekers naar je site te trekken is via Social Media. Daarnaast gaan we ook nog een maar leuke verkoopstruukjes bespreken 😮

Een account kan je hier volledig gratis en pijnloos aanmaken en geeft je gelijk toegang tot de eerste video