Hoe je RSS feed maximaal kan benutten.

Geschreven door : februari 17, 2008 1 reactie

Wat heb je liever, mensen die via je site je nieuwste blogposts lezen of mensen die inschrijven via je RSS en het ergens in ��n of andere reader gaan lezen ? Als ik naar mezelf kijk, dan zie ik toch dat ik 's ochtends voor ik de dagdagelijkse 'sleur' induik eerst naar mijn feedreader ga om te zien wie wat heeft geschreven en heel zelden klik ik door naar hun website.

Voor de lezer maakt het eigenlijk niet zoveel uit of hij het nu op de site of via zijn feedreader leest (in mijn geval toch) maar ik kan me voorstellen dat er genoeg bloggers zijn die er anders over denken. Wat als je bijvoorbeeld adsense of andere affiliate programma's & links hebt draaien op je blog ? Voor sommige bloggers is het een (belangrijke of misschien wel hun) bron van inkomsten. Het is moeilijk om online casino via RSS advertenties aan de man te brengen maar vandaag kwam ik een ideale oplossing tegen ..nu ja , wat is ideaal want vele oplossingen zijn vooral gericht op de US markt, of wij lopen altijd te ver achter, het is maar hoe je het bekijkt 🙂

Maar Feedvertising lijkt toch wel een stap in de goede richting. Hun Feedvertising programma werkt echter alleen met wordpress maar ik denk dat dit voor velen geen probleem is. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken, via de feedvertising link een site toevoegen en de wordpress plugin genereren, uploaden naar je site, configureren en klaar is kees. Een goede how-to video kan je hier vinden :

zp8497586rq
zp8497586rq
1 reactie op : Hoe je RSS feed maximaal kan benutten.
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]auke5:59 pm on januari 12, 2010

Jammer dat ik zelf niet op je RSS feed kan inschrijven…
stuk?!

Sorry, the comment form is closed at this time.