Hoe staat het met je planning ?

Geschreven door : november 5, 2007 5 reacties
5 reacties op : Hoe staat het met je planning ?
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]Codeboy3:19 pm on november 5, 2007

Zoooooo herkenbaar.

Een plan maken is idd heel handig, het probleem is dat volhouden. Zelf heb ik het systeem dat ik minimum drie dagen in de week om zes uur opsta om dan meteen keihard de mailbox aan te vallen. Als je dat een paar keer doet kom je op een moment dat die gewoon leeg is, en dat is best wel vreemd 🙂

Ik haal ook mijn mail niet meer automatisch op. Om het uur of zo duw ik eens op verzenden/ontvangen. Lijkt ouderwets, maar ik word wel niet gestoord.

Voor de rest idd, plannen maken. Ik werk per week en probeer zo iets af te ronden. En altijd streven om projecten te herleiden tot de essentie, met details kan je héééél veel tijd verliezen.

Weekends probeer ik gewoon niks te doen, behalve op zondagvoormiddag wat boekhouding.

[2]Robbert3:57 pm on november 5, 2007

Inderdaad, héél erg herkenbaar 🙂

Ik prutste, voordat ik een Adsense ban ontving, maar wat aan met mijn MFA sites. Ik vond het allemaal wel loslopen. Maar ik heb eigenlijk nooit tijd genomen om een degelijke website op te zetten, waar je wel veel geld mee kunt verdienen (voor altijd).

Nu ik hier eenmaal mee ben begonnen, snap ik dat een nuttige site maken, enorm veel werk kost. Ik heb sinds een maand ook een weekplanning voor deze site. Iedere week wil ik bijvoorbeeld 15 nieuwe pagina’s toevoegen aan de site. Naargelang de site ouder en groter wordt, zal ik links gaan zoeken. Eerst moet de site af zijn, en dan zal ik gaan linkbuilden.

Het bevalt mij in ieder geval enorm. Je ziet echt waar je mee bezig bent, en hoeveel je moet doen.

[3]Dave11:39 pm on november 5, 2007

Ik zal eens een foto nemen van mijn planning..Die hangt dus pal achter mijn bureau zodat ik die een paar keer per dag zie en het er mij aan herinnert dat ik een plan moet volgen 😀 Ik heb het ooit met een planner geprobeerd op de pc hier maar dat werkt gewoon niet bij mij omdat ik het nooit voor mijn neus zie.

.

En als je werk gaat outsourcen heb je echt wel iets nodig dat werkt want mensen werk geven, duidelijk omschrijven en opvolgen is a hell of a work als je het ‘zomaar eventjes’ uit de mouw moet halen..

.

@ Robert, ik zou echt niet wachten om aan linkbuilding te doen ! Gewoon gaandeweg doen, zal ook het meest natuurlijke patroon hebben en zo bouw je geleidelijk aan op en bespaart het je een hoop werk achteraf.

Zelf ga ik links gaan zoeken vanaf het moment dat de site in de ether gaat..In sommige gevallen maak ik eerst enkele engelstalige pagina’s aan om zo makkelijker in directories te worden opgenomen…Een paar maand daarna schakel ik dan over…

[4]Waarom de inhoud van je website belangrijk is !11:26 pm on november 6, 2007

[…] Artikel Vorig Artikel–> Hoe staat het met je planning ? […]

[5]Je ecommerce zaak plannen, enkele belangrijke stappen !12:36 am on november 29, 2007

[…] aansluiting op het artikel over hoe het met je planning stond kan ik het misschien even hebben over het waarom. Waarom zou je in godsnaam (of boeddha’s […]

Sorry, the comment form is closed at this time.