Internet marketing & SEO conferentie

Geschreven door : september 13, 2007 1 reactie

Over een paar uurtjes vliegt deze mooie jongen hier richting Atlanta om er een 2 daags seminarie bij te wonen. Via een kennis kreeg ik de kans om Stompernet Live GRATIS bij te wonen. Ok je vlucht en je verblijf zijn niet gratis maar dat was nu niet echt iets die me kon tegenhouden om thuis te blijven.
;;;;;
Reeds eerder schreef ik wel eens een kort stukje over stompernet en zijn 2 oprichters Andy Jenkins en Brad Fallon. Wat een SEO & Internet marketing cursus van 1 jaar moest worden waarbij de 2 mannen gingen lesgeven is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met een 10-tal mensen in dienst waaronder Dan Thies en Leslie Rhode.
;;;;;
Vandaag nog kreeg ik een mailtje in mijn mailbox over het nieuwe project dat later dit jaar zal worden gelancee

rd, namelijk Stomper Ultra . Er werd reeds een eerste promo vid gelanceerd die je hier kan vinden.
;;;;;
Enfin, we zullen zien wat het zal worden en ik heb mijn laptop mee dus je mag wel een verslagje verwachten 😀

By the way, een kleine update over mijn 'link project' voor de term internet marketing . Bij de analyse van de top posities stond ik op de 29e plaats en ben dan nog doorgestoten tot op de 22e. Daarna heb ik een description tag toegevoegd en werd een paar dagen later verbannen naar de 42e positie. De tag er weer uitgehaald en momenteel weer op de 29e plaats Zou die schommeling echt iets te maken hebben met de description tag ? Ik probeer het volgende week nog eens 😀

zp8497586rq
1 reactie op : Internet marketing & SEO conferentie
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]Google Analytics, was is de waarde van een website bezoeker12:03 am on september 26, 2007

[…] blog van codeboy die de zoekmachines bestookt met artikels ) maar dat is allemaal de schuld van de Internet marketing & seo conferentie van 2 weken geleden. Veel gezien, heel veel bijgeleerd en dus tijd om te sleutelen aan de sites en […]

Sorry, the comment form is closed at this time.