Links kopen is om problemen vragen ?

Geschreven door : oktober 2, 2007 14 reacties

De laatste tijd werd het web overspoeld met het ‘links kopen is slecht’ fenomeen. Voor mij is dat dan de aanleiding om te chekken of het echt wel zo is en wat doen we dan..yeps, linkjes ‘kopen’ πŸ˜€ . Je moet natuurlijk wel een plan klaar hebben als je je daar aan waagt maar ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat het mogelijk is om links te ‘kopen’ en te stijgen in de organische resultaten !
.

Voor één van onze sites zijn we de top 10 binnen gedrongen voor 2 van onze main keywords. Beter nog, we staan in de top 10 in zowat elk land..dus zoek je in Amerika, Engeland,Finland,Duitsland,etc…we staan er. Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat het voor nogal wat extra verkeer en verkopen zorgt !
.
Toen ik een paar jaar geleden een E-biz aan het opstarten was wou ik een zaak die ‘mobiel’ was. Ik wou wereldwijd verkopen indien mogelijk maar niet afhankelijk zijn van de locatie waar ik woonde. Dus als ik ooit verhuis, dan wil ik mijn zaak gewoon ‘meenemen’

how to stop smoking weed

om zo niet zonder inkomen te vallen. Tot op heden loopt alles volgens plan en ziet het er naar uit dat die grote droom van toen behoorlijk dicht bij de realiteit begin aan te leunen.
.
Om even naar het links kopen over te gaan…net zoals de boodschap die ze bij drank presenteren”drink met mate”, geldt hier hetzelfde voor het kopen van links. Als 50% van je inkomende links betaald zijn dan heb je een probleem. Zorg er dus voor dat je inkomende links van diverse bronnen komen en heb je daar een paar links staan die je kocht, maar die zijn maar 1% van je totaal aantal inkomende links, dan zal je daar echt geen problemen mee hebben. Ga natuurlijk geen links gaan kopen op bonafide sites…ga op onderzoek uit en selecteer heel zorgvuldig.
.
Het kopen van een paar goede links in de juiste directories kan je al een serieuze boost geven en zijn in mijn ogen volledig “safe”….Probeer maandelijks een budget vrij te houden voor dergelijke activiteiten en je zal zien dat het iets zal opleveren. Daarom niet onmiddellijk morgen !

zp8497586rq
14 reacties op : Links kopen is om problemen vragen ?
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]SaSh8:14 am on oktober 3, 2007

Daar zeg je wat….was er niet ergens een mogelijkheid om 5 directories per week gemaild te krijgen ? πŸ™‚ πŸ™‚

[2]Dave9:10 am on oktober 3, 2007

Hey Sash…dat was aanvankelijk zo..ik dacht immers dat enkel ‘hobby’ mensen deze site bezochten maar blijkt dat een hoop ‘seo’ bedrijven zich ook hebben ingeschreven en en ik heb namelijk geen zin om het werk voor hun op te knappen πŸ˜€ . Ik zal de directories verder opsturen maar zonder al te veel info erbij..ok ?

In Google.be sta ik in de top 10 voor het woord Stackers..haaa..hoe grappig

[3]SaSh9:42 am on oktober 3, 2007

Daar heb ik alle begrip voor. Is ook geen kritiek op jou hoor. In de top 10 met het zoekwoord stackers? Nu niet op ideΓ«n komen hΓ¨ πŸ™‚ ?

[4]Henri7:01 am on oktober 23, 2007

Ik vraag me toch af hoe Google dat bepaalt. Ik snap het ook best dat dat niet mag. Een site moet niet overdreven geoptimaliseerd zijn. Wat je ook ziet – en dat moet ook worden aangepakt – is normale sites met overdreven hoge pagerankes. Het moet in een redelijke verhouding staan.

Iemand met een zak geld zou hoog in de organische zoekresultaten kunnen scoren. Toch is dit naar mijn mening niet altijd een probleem.

Maar wat gebeurt er als je veel adverteert of sites als Planet, Het Net, Startpagina, etc.? Wordt dat hierdoor niet afgeremd?

[5]Dave8:37 am on oktober 23, 2007

Tot op heden nog maar heel weinig sites gezien die werden gedropt uit de index (of zwaar terug vielen in de SERPS) omdat ze betaalde links hadden. Sites daarentegen die betaalde links aanbieden, daar zijn wel al genoeg voorbeelden van.

Wat versta je precies onder een ‘normale’ site met overdreven hoge PR ?

Het probleem is dat er misschien wel mensen met veel geld rondlopen maar dat ze niet weten hoe hun geld te investeren om goed te ranken…ze geven het liever aan een ‘seo’ bedrijf dat hun jaarlijks 5000-10000 euro laat dokken. Ik begrijp natuurlijk wel dat als je niet echt thuis bent in de e-commerce wereld die stap makkelijk wordt gezet. Ik heb me er ook ooit ‘schuldig’ aan gemaakt πŸ˜€

Adverteren op dergelijks sites kan voor geen problemen zorgen…Op zo een site doe je het echt voor het verkeer en niet voor de linkjuice..temeer omdat je daar meestal via banners gaat adverteren

[6]Sarah1:23 pm on oktober 28, 2007

Wat is een goede site om links te kopen. Het liefst nederlandstallige sites

[7]Dave10:41 pm on oktober 28, 2007

Het hangt ervan af welke links je zoekt contextuele links of gewoon een pagina link ergens…Gewoon even ‘buy links’ in google intikken..En ook al wordt het afgestraft door google, effe chekken hoeveel advertenties er staan naast de SERPS πŸ˜€

[8]Bouwow9:54 pm on november 9, 2007

ik ben al een tijdje deze blog aan het afzoeken naar geschikte link directories, maar
heb ze nog niet gevonden. Ligt dit aan mij? of gaan we een nieuwe topic starten?

[9]Dave11:58 pm on november 9, 2007

Op deze blog zal je er inderdaad geen vinden maar ik zal eens een lijstje van 10 of zo maken…moet dat voor NL sites aan te melden zijn of Engelstalige ?

[10]Google Pagerank niet meer belangrijk ? Toch Wel !2:53 am on december 9, 2007

[…] je wilt een link kopen (directory of welke vorm van link dan ook) wetende dat Mr. Google bij hun laatste update massa’s […]

[11]Rick2:20 pm on juni 20, 2008

Websites die gelinkt worden (door websites die er geld voor vragen) zullen niet zo snel gestraft, omdat het anders makelijk zou zijn om je concurenten flink te pesten πŸ˜›

[12]phuketheadline9:01 am on juli 20, 2009

Ik ben nog op non-comerce basis bezig en wil een hogere ranking en bezoekers aantal trekken.
Is er via google-mini een manier dat je beter te voorschijn komt op het net.
Bij aanschaf van de google-mini begreep ik dat je ranking al naar 7 schiet.

Wie weet er iets meer van.

[13]Dave9:35 am on juli 20, 2009

@Phuketheadline Ik zie absoluut geen reden waarom je beter zou ranken als je een google product aanschaft, als dat wel zo is, dan moet ik dringend mijn budget eens gaan bekijken en zien wat er allemaal te kopen valt bij G πŸ™‚

[14]phuketheadline10:01 am on juli 20, 2009

Hallo dave

Ik las er het een en ander over en zal later even contact opnemen met de persoon.
Heb zijn nr gevonden.

Kom er eind van de dag op terug of het klopt of niet.
En hoe het dan zou werken.

phuketheadline

[15]Peter11:27 pm on augustus 6, 2011

Ik heb met meerdere SEO bedrijven gewerkt, maar ben ermee gestopt toen ik http://www.linkmonster.nl heb ontdekt. Je koopt de links en zij plaatsen allemaal backlinks naar je website. Al een tijdje goed resultaat moet ik zeggen. Weet niet of het legaal is, maar het heeft mijn website veel goed gedaan πŸ™‚

[16]Escorts Amsterdam8:03 pm on februari 20, 2012

Peter je bent zelf van linkmonster… Weet iemand wel een goede optie?

[17]internetbureau11:56 am on februari 21, 2012

Waar kan je goede links kopen?

Sorry, the comment form is closed at this time.

ο»Ώ