SEO in België…zo doen wij dat

Geschreven door : september 3, 2008 10 reacties

Weeral een nutteloze post maar het is er toch eentje die me tegen de schenen heeft geschopt dus gooi ik het maar voor de leeuwen… Louisville Cardinals Jerseys Nike Air Max 90 Heren Nike Air Max 90 Dames

 • Denver Nuggets
 • new balance u420 femme rose Vraag me niet hoe ik er op kwam maar door de fantastische linkstructuur op het net kwam ik toevallig op de site van linkbouwers.be. Maglia Carmelo Anthony Fjallraven Kanken No.2 nike air max pas cher Mochilas Kanken Mini adidas stan smith 2 noir blanc waar ze hun fantastische linkbuilding capaciteiten aanbieden (door je site aan te melden bij hun social media en linkdirectory 😮 ) Enfin wilde toch wel eens weten wie er achter de site zat en bleek dat de heer Philippe Schaillée te zijn. asics mexico damskie adidas X homme NIKE AIR HUARACHE

  Nike Seattle Seahawks jerseys nike tanjun bambini Met een prachtige foto erbij..blijkbaar heeft deze beste man in 2006 één of andere blogaward gewonnen en een ganse resumé waar enkel de fantastische woorden Office manager, Community manager, Sales manager, Personal account manager te vinden zijn. Nike Air Jordan Future
  Jordan CP3 Nike Air Max 90 Femme new balance enfants Moet nogal een heerschap zijn hé ! Ow en vergeten momenteel werkt hij blijkbaar als Search Engine Marketeer bij het SEO bedrijf BSeen…klein detail hier… Kansas State Wildcats Nike Air Force 1 Mid

  Adidas Superstar Donna

 • Adidas Stan Smith Uomo
 • nike femme 2017 In de sidebar van zijn blog zag ik dat hij alle posts van Wiep aan het rippen was..even Wiep op de hoogte gebracht en blijkbaar was hij al op de hoogte :

  achja, de heren van bSeen… nike air max 2016 zwart nike air max 90 bianco donna Air Max 90 Donna Rosa

  Nike Air Max 2017 Goedkoop Adidas Zx 700 soldes Ik had inderdaad al gezien dat ze mijn blog scrapen, maar zolang ze links terugplaatsen mogen ze van me.

  Allé mooie praktijken en een mooi gebaar van Wiep 😮 Ik zou het in ieder geval zo niet laten maar mijn content rippen ze niet… EQT SUPPORT ADV

  Nike Air Max Sko Cheap Nike shoes UK Canotte Boston Celtics nike free run 3.0 v4 damskie Tot ik op een andere site van deze beste man terecht kwam en ik las daar iets wat me heel bekend in de oren klonk :

  Voor we bloed, zweet en tranen in het optimaliseren van een keyword gaan stoppen willen we toch wel weten of het de moeite waard is. Air Max 90 Homme
  asics running Nike Air Max 2016 Heren groen

 • PURE BOOST
 • Dat kan je doen door het gebruik van de gekende keywordtools of door je eigen data. Nike SB Paul Rodriguez 9 nike tn homme 2017 adidas original superstar 80s femme Canotte Chicago Bulls nike air max thea buy online nz Wil je op zeker spelen, maak je best een adwords campagne aan die je een weekje laat draaien.

  10 reacties op : SEO in België…zo doen wij dat
  Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
  [1]Erdal8:59 pm on september 3, 2008

  Heeft een SEO bedrijf als “Bseen” behoefte aan content ripping ?
  Blijkbaar hebben ze geen copywriters in huis (of hij/zij was net op vakantie) en had P.S geen keuze.

  [2]Dave9:18 pm on september 3, 2008

  Copywriters of niet, dat zal mij een zorg wezen 😮 Maar ik ga hier niet tot een stuk id nacht zitten schrijven om een ander het werk makkelijker te maken…

  [3]Erdal9:23 pm on september 3, 2008

  Dave,

  Je hebt absoluut gelijk maar wat kan je tegen zo`n durvers doen 🙂
  Een top 5 SEO bedrijf als Bseen zou beter moeten weten he … ik zou Marnik D`Hoore (Marketing Director van Bseen) op de hoogte brengen van dit incident. Hij zal waarschijnlijk wel het nodige doen.

  [4]Dave9:25 pm on september 3, 2008

  Heb Marnik ook ooit aan de lijn gehad maar dat is dan weer een ander verhaal 😮 en misschien weten ze hier wel niks van af..tenslotte is het de blog van dat individu maar het zet je toch even aan het denken..

  En ik heb serieus mijn twijfels bij Belgische “Top SEO” bedrijven en die zijn niet ongegrond, geloof me..

  Dave

  [5]Erdal9:31 pm on september 3, 2008

  Je kan alleen P.S waarschuwen en dat hij zijn grijze massa mag laten werken i.p.v te rippen.
  Iemands werk moet je respecteren maar copy/paste lijkt veel gemakkelijker te zijn voor vele mensen…

  [6]Edwin4:07 pm on september 4, 2008

  Quoten met bronvermelding is natuurlijk iets anders dan copy & paste..ik vindt dit persoonlijk ook maar minnetjes..
  Er zijn nog leuke seo’ers op de markt, wat dacht je van deze:
  SEO in Nederland: adlinker.nl/seo-social-bookmarking-backlinks-te-koop.html
  ..een automatisch uit het engels vertaalde pagina met de nodige ( leuke ) taalkundige blunders, zéér vertrouwenswekkend..
  Het heeft me enig zoekwerk gekost om de “mannelijke uitbreiding” in de onderste rode paragraaf te begrijpen 🙂

  [7]Erdal6:45 pm on september 4, 2008

  Edwin,

  Goed gevonden 🙂
  Inderdaad vertrouwenswekkend is het ook niet.
  100 unieke sociale Bookmark (verschillende titels) voor €18 ?? Hij zal de url niet 1 per 1 toevoegen veronderstel ik.
  De onderste rode paragraaf zegt wel genoeg 🙂

  [8]Edwin7:28 pm on september 4, 2008

  De hele seo-industry heeft op dit moment nog een hoog WildWildWest gehalte, het zal nog enkele jaren duren alvorens gevestigde en bewezen waarden de cowboys van het steppeveld verdringen…
  p.s. : één engelstalige betekenis voor “uitbreiding” is Enlargement, als je “mannelijke” dan terug naar het Engels vertaald via een niet-christelijke translator zie je duidelijk de originele tekst 🙂

  [9]Edwin1:03 pm on september 5, 2008

  Ik stel het persoonlijk niet echt op prijs als je gaat lopen vloeken in je artikelen, maar begrijp idd wel dat je effe boos bent. Tegelijkertijd is het natuurlijk ook een compliment. Kennelijk is je content zo goed dat anderen gaan rippen. Maar het moet voor jou toch niet zo moeilijk zijn om die site in de donkere hoek van internet te krijgen zodat Mr. G er vanzelf ook achter komt dat ze slecht bezig zijn?

  [10]Dave1:33 pm on september 5, 2008

  Ik wil me niet anders voordoen dan wat ik ben dus als ik behoefte heb om even goed te vloeken …
  Je weet tenminste wat je aan me hebt 😮 Maar verder ga ik me er niet mee bezig houden..mijn frustratie is eruit dus op naar de volgende

  Dave

  Laat je volledig gaan...

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.