E-commerce en webwinkel strategieën plannen , uitbouwen en runnen is waar mijn passie en expertise sinds 2003 ligt.Ben je zelf reeds actief in de e-commerce wereld of een start-up en ben je op zoek naar een helpende hand , dan kan ik vast en zeker wel iets voor je betekenen.

Mijn core business (onder het motto : “doe enkel de zaken waar je goed in bent”)  beperkt zich tot deze  volgende zaken :

  1. Adviseren en Begeleiden
  2. E-commerce projecten uitwerken & beheren
  3. Webshops Ontwikkelen
  4. WordPress Websites bouwen

1. Adviseren en Begeleiden

Eigen kennis is goud waard en als kleine of grote onderneming kan het altijd interessanter zijn om je eigen kennis of dat van je personeel uit te gaan breiden zodat je meer zaken zelf kan gaan doen en niet meer (of minder) onafhankelijk bent van extern bedrijf. Nu zelfs als je geen interesse hebt om bepaalde zaken zelf te gaan doen is een beetje parate en up to date  kennis noodzakelijk  om het werk dat je uitbesteed nauwkeuriger te gaan beoordelen.

Het adviseren en begeleiden kan onder de vorm van coaching calls en of in house training sessies en kan gaan over SEO in het algemeen (oa. beter scoren in Google), Linkbuilding, Content Strategie, Website Structuur, Zoekwoord Onderzoek, Google Analytcs &  Adwords,  etc.

2. E-commerce projecten uitwerken & beheren

Wil je zelf een online shop beginnen maar ontbreekt het je aan tijd en of kennis om alles zelf uit de grond te stampen ? Ik help je  met het in kaart brengen van je nieuwe project en zelfs het uitbouwen ervan.

Als blijkt dat er genoeg marktpotentieel is en er is nog een plaatsje vrij,  kan  ik al dat werk uit je handen nemen (website bouwen, seo, sea, analyseren, promoten,etc) en jouw project onder mijn vleugels nemen. Je betaalt enkel als er verkocht wordt. Geen vast kostenplaatje dus.

Als er niks wordt verkocht via de site, dan betaal je me ook niks !

3. Webshops Ontwikkelen

Bent u enkel op zoek naar een webwinkel op maat , dan kan ik je daar ook ongetwijfeld  mee helpen.

Reeds 5 jaar werk ik samen met een Webwinkel software provider die meer dan 15 jaar in de ecommerce software  business actief is en een zeer robuust enbetrouwbaar platform heeft uitgebouwd  en vooral met kennis van zaken te werk gaat.

Je webwinkel wordt in samenspraak met jezelf natuurlijk volledig op maat gemaakt en er zijn nagenoeg geen ristricties waar je bent aan gebonden qua ontwerp en of functionaliteit.

Ook automatische backups, beveiligde SSL lijnen voor je checkout process, Updates en nieuwe features worden volledig voor onze rekening genomen zodat u zich daar alvast  nooit  zorgen hoeft over te maken !

4. WordPress Sites Bouwen

Sinds jaar en dag het enige Content Management platform die ik gebruik om sites op te bouwen als het niet om een webwinkel gaat. Het is zeer flexibel en vooral zeer makkelijk te onderhouden, ook als je zelf geen techneut bent ! Als je met Microsoft word kan werken, dan kan je ook met WordPress werken…

Enkele voorbeelden van wordpress sites die door ons werden gebouwd naast E-tail :

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze diensten, neem gerust contact met me op via info@e-tail.be, bel me op 0477 90 36 12.

Of kijk even op Webtail voor meer gedetailleerde info :