Social Media en E-commerce

Geschreven door : januari 7, 2008 4 reacties
4 reacties op : Social Media en E-commerce
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]edwin12:36 pm on januari 7, 2008

Ik ben stilaan ook begonnen met de uitbouw van een social network, gewoon om op termijn PR pagina’s te verkrijgen voor mijn seo-diensten, het is namelijk een stuk handiger om zelf pakweg PR5 pagina’s te beheren dan er achter te zoeken. Maar zoals gezegd is het een langdurige investering/inspanning.

[2]SaSh5:10 pm on januari 7, 2008

Hey Dave, nu begrijp ik de achtergrond van je gedachte wat beter. Social Media i.c.m. ecommerce is een stuk lastiger dan ik dacht. Al met al toch de moeite waard om eens goed in de gaten te houden.

[3]Social Media & Web2.0 marketing video12:33 am on januari 8, 2008

[…] Artikel Vorig Artikel–> Social Media en E-commerce […]

[4]Website optimalisatie door intern linken, Google houdt ervan !11:22 pm on januari 28, 2008

[…] Vorige week was gewoon ontzettend druk maar wel fun …Het is “in” om aan social media voor je e-commerce te doen en her en der profielen aan te maken, vrienden zoeken, info uitwisselen,etc maar ik ben […]

Sorry, the comment form is closed at this time.