Stompernet , Internet marketing en SEO membership site

Geschreven door : mei 4, 2007 4 reacties

Als je mailadres in de database zit van de “grote mannen in de US” zoals een John Reese, Mike Filsaime, Joel Comm, etc dan zal je de afgelopen dagen zeker een paar mails hebben ontvangen in verband met het heropenen van Stompernet.

Stompernet ontstond uit het brein van Andy Jenkins en Brad fallon maar daar had ik het eerder al in het kort over in het Free IQ topic.

Wie is het ?

Het is een heuse universiteit met masssa’s aan up to date info en gerenommeerde leraars (die bewezen hebben dat ze een aardige stuiver kunnen verdienen met het internet) die er actief zijn. Zo heb je naast Brad en Andy :

  • Don K. Crowther
  • Ed Dale
  • Andy Edmonds
  • Sherman Hu
  • Leslie Rohde
  • Dave Taylor
  • Dan Thies
  • Jerry West

Wat kan je verwachten ?

Als je intekent voor deze exclusieve membership dan krijg je om te beginnen een 15 delige dvd set toegestuurd om ‘warm te draaien’.Je krijgt natuurlijk ook gelijk toegang tot het “Stomper kingdom” waar je een immens forum hebt (sinds oktober vorig jaar zijn er al een +50000 posts geweest in 100 verschillende categorieën ). Verder heb je er een bib waar elke leraar zijn lessenreeksen beschikbaar stelt die meestal in de vorm van video tutorials komen. Momenteel zijn alle vids goed voor een kleine 400 uren kijkplezier.Verder is er ook het Ultimate Link Exchange program, een naam als deze zegt al genoeg..haaa..maar heeft ondertussen al een slordige 17000 (contextuele)links en artikels uitgewisseld op een ‘ethische manier’ zodat ze daadwerkelijk rendabel zijn en als kwalitatief worden aanzien door Google.

Om de 3 maand wordt er een live evenement gehouden. Er zijn ondertussen al 2 live workshops geweest die telkens 2-3 dagen duren en waar je toch een 10-15 speakers per dag mag verwachten. Meestal weten ze ook de grote jongens te strikken voor één van hun evenementen. Alles wordt op tape gezet en opgestuurd naar elk van zijn members. Dat zijn nog eens een kleine 30 extra dvd’s die bij je collectie komen.

De vraag is natuurlijk of het die prijs wel waard is want geef toe een kleine $800/maand is niet echt iets wat je te ‘verwaarlozen’ kan noemen. Persoonlijk ken ik iemand die in oktober vorig jaar de stap heeft gezet. Hij kende totaal niks van e-commerce en slaagde er in om een shop te maken die hem nu ongeveer $15000 per maand binnen brengt. Je kan zijn verhaal hier bekijken.

Er is nog zoveel te vertellen en te bekijken maar ik zou zeggen neem eens een kijkje op hun blog. Je zal er een paar uur zoet mee zijn….

4 reacties op : Stompernet , Internet marketing en SEO membership site
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]SaSh8:21 am on mei 6, 2007

Wat een geweldig initiatief dat “stompernet” ! Het is natuurlijk een hoop geld, maar als je de kosten er uit haalt, is het het zeker waard. Die video is trouwens ook echt cool! Leuk om eens de stats en tools van een andere shop te zien.

[2]Dave10:17 am on mei 6, 2007

Hey sash,

Op hun blog staan ongeveer een 40 tal video’s die echt de moeite waard zijn om eens te chekken ! Je kan nu zelfs een trial van 30 dagen doen voor slechts $1.

[3]Latent Semantic Indexing12:27 am on augustus 19, 2007

[…] deze video legt Andy jenkins, één van de 2 grondleggers van Stompernet uit hoe LSI wordt gebruikt. Een korte maar zeer duidelijke videopresentatie die algauw een belletje […]

[4]Internet marketing & SEO conferentie12:03 am on september 14, 2007

[…] kon tegenhouden om thuis te blijven. ;;;;; Reeds eerder schreef ik wel eens een kort stukje over stompernet en zijn 2 oprichters Andy Jenkins en Brad Fallon. Wat een SEO & Internet marketing cursus van 1 […]

[5]kilitleme gucu hesabi12:33 pm on april 9, 2015

Do what is yet producing unusual ideas, our main aim is to produce projects that give life to the sector.
We monitor our industry makes continuous tracking of Internet projects in order to uplift and sustain the development or with a team report. Has our media based Plastikciyiz.biz to the foundation since our establishment in 1962, we are in is a fundamental experience to date, and is already online. Many companies have the right to introduce himself. These firms are able to promote themselves as the best online plastikciyiz.biz it in the way.

Laat je volledig gaan...

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.