Welke rol Stompernet in mijn online biz heeft gespeeld….

Geschreven door : september 7, 2008 6 reacties

Zoals in het reeds aangegeven, met zijn $795 /maand is Stompernet waarschijnlijk de duurste SEO & Internet Marketing membership site op het net en het was zeer zeker de grootste barrière om mijn ja woord te geven . Todd Gurley College Jerseys Eddie Lacy Packers Jerseys Maar eenmaal de nodige betalingen de deur uit waren ontving ik algauw een 15 delige dvd set met een dikke 20 uren aan cursusmateriaal. Nike Air Max 2017 Dames nike air max 90 pas cher Illinois State Redbirds nike legging homme Enkel met dat materiaal was je best al een paar weken zoet. nike air max 2016 goedkoop Verder ging ook de eigenlijk site van start en werden er video”s & audio gepost door de verschillende faculty members en het was echt een overdondering om het zachtjes uit te drukken. C.J. Mosley Ravens Jerseys Teveel materiaal werd er op je afgevuurd zodoende dat je eigenlijk de bomen door het bos niet meer zag en het heeft toch wel een maand of 2 geduurd voor ik mijn draai had gevonden en systematisch aan de slag kon gaan in de zoete hoop om een andere nieuwe site (die sinds februari online was) van een deftige ranking te voorzien in Google en voldoende traffic binnen te krijgen die dan liefst nog eens ging converteren in verkopen. free run 5.0 uomo Air Jordan 12 New Balance 1500 mujer nike free 3.0 v5 ext leopard Die site had toen gemiddeld 150-180 bezoekers per dag maar de conversies konden een stuk beter..hey daarvoor had ik me bij hun clubje aangesloten 😮 Een van de eerste zaken wat ik deed was een deftige linkbuilding campagne op touw zetten waarvan ik het overgrote deel ging uitbesteden (vooral directory aanmeldingen & blogposts) Korte tijd daarna werd ik met mijn neus op de feiten geduwd en moest ik concluderen dat de structuur & gebruiksvriendelijkheid van mijn website gewoonweg slecht was en werd het besluit genomen om gans de zaak dan maar te gaan hermaken. Nike Air Max 90 Uomo

asics pas cher asics scarpe donna asics mexico patike Er zijn leukere dingen in het leven maar wat moet dat moet. adidas stan smith pas cher Na een paar maanden werden de eerste resultaten van ons werk zichtbaar en wonnen we langzaam maar zeker aan plaatsen in Google voor onze hoofdzoekwoorden, wat duidelijk merkbaar was in onze dagelijks bezoekers maar verder waren de conversies nog niet echt veel veranderd. nike air max UCF Knights Air Max 2017 Donna Verdi

nike air max pas cher nike air huarache femme pas cher analytics stats Printscreen van de desbetreffende site, zoals je kan zien een mooie stijgende lijn…. Nike Air Max 2017 Dames wit

New Balance 1400 damskie new balance 993 Het was best frustrerend (meer bezoekers maar geen betere inkomsten) , temeer omdat andere mensen die samen met mij waren begonnen al aardig wat geld begonnen te verdienen met hun site, en dan spreken we over $20.000-30.000/maand. Brandon LaFell Ik realiseer me ook wel dat de US markt gewoon een stuk groter is dan hier en het is blijkbaar makkelijker om daar iets op poten te zetten die gauw de nodige $$ binnen brengt. adidas sale uk Maar ik zat niet in de US dus. Nike Jordan 11 Future nike air max thea buy online nz Om een lang verhaal in te korten, ik denk dat ik een 4 tal site reviews heb gekregen met verschillende faculty members en na het aanpassen van verschillende kleine zaken begon de conversie eindelijk de hoogte in te gaan. Nike Air Jordan 28
De aanpassing die voor de hoogste verhoging in de conversies zorgde was een aanpassing in het checkout process. Cheap Nike Air Max 2017

 • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
 • Op enkele weken tijd werd het exit percentage in de 2e stap van de checkout met bijna 20% terug gebracht onnodig om te vertellen dat dat voor serieus wat extra inkomsten zorgde ! De conclusie was dat na een jaar stompernet de omzet van mijn internet biz was verdubbeld ondanks het feit dat er een serieus prijskaartje aanhangt is het meer dan de moeite waard geweest voor mij en ben niet van plan om daar onmiddellijk mee te stoppen. Donne Scarpe Air Jordan 11 ADIDAS ULTRA BOOST Uncaged

  nike air max 1 ultra moire og Als ik het prijskaartje van Stomper tegenover de inkomsten leg dan doet het al wat minder pijn 😮 Mijn toekomst plannen ? We blijven verder doen want we zijn er nog lang niet. asics gel quantum 360 runners Denk niet dat ik een rijke stinker ben geworden die niet veel meer hoeft te werken. AIR FOOTSCAPE

  New Balance 997.5 damskie baskets noires Asics Lyte Jogger Al het extra dat binnenkomt wordt in nieuwe zaken geïnvesteerd, ik kan het helaas (nog) niet in mijn eigen pocket draaien. new balance 373 prix asic gel lyte iii on feet Verder ben ik aan het kijken om een bedrijfje in de States op te richten omdat ik mij toch wel op de US markt wil gooien vroeg of laat en als EU gevestigd bedrijf is het gewoon te moeilijk. Nike Roshe Run Femme Nike Air Huarache Pas Cher Hollister France En misschien start ik ooit ook wel een e-commerce coaching program..we zien wel.. nike tn requin asics tiger hombre Of ik nu minder werk dan vroeger ? Hell no! Ik werk gemiddeld nog 60-70 uur per week maar ik weet wel dat er een dag komt dat het een pak minder zal worden en ik met een cocktail in de hand aan het strand zal liggen 😮 Wel , een mens moet blijven dromen he.

  6 reacties op : Welke rol Stompernet in mijn online biz heeft gespeeld….
  Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
  [1]Edwin[nl]8:41 am on mei 9, 2008

  Wederom een leuk en inspirerend stuk! 🙂

  [2]Rob5:16 pm on mei 20, 2008

  Interessante en vooral inspirerende artikel(en) Dave!
  Je zou Stompernet bijna als een extra personeelslid gaan zien 🙂 Gelukkig is de dollarkoers op dit moment laag..

  [3]Wouter8:22 am on mei 22, 2008

  Is het ook mogelijk en/of aan te raden om slechts één of twee maanden lid te worden?

  [4]Dave10:06 am on mei 22, 2008

  @ Wouter…moeilijk om op te antwoorden, is het aan te raden om slechts 1-2 maanden naar een universiteit te gaan ? Je zal er extra kennis opsteken, dat is zeker. Het ding is dat er daar zoveel info hangt dat het als nieuwkomer soms moeilijk is om de juiste (voor jouw biz dan) eruit te kiezen.

  Volgens mij kan je ten alle tijde je lidmaatschap opzeggen dus ik denk niet dat het een probleem zou zijn als je na 1-2 maand eruit wilt..

  @Rob..de leuke dollarkoers is natuurlijk een mooi extraatje 😮

  [5]Michael10:17 pm on juni 1, 2008

  Waarom zou je in de States zelf een bedrijfje willen oprichten? Is het dan niet mogelijk om dit hier in Europa op te richten en zich te concentreren naar de US markt?

  Ben gewoon nieuwsgierig naar uw visie hieromtrent…

  [6]Dave11:01 pm on juni 1, 2008

  Het hangt er van af welke biz je kiest..zit je in de infoproduct biz, dan maakt het inderdaad geen verschil maar als je voor fysieke producten kiest dan wordt het een ander verhaal. Stel je kiest voor een markt en wilt gaan dropshippen, dan zijn er heel weinig bedrijven die je als dropshipper zullen willen omdat je eigenlijke biz hier in EU is gevestigd.

  Wil je je eigen fysieke producten verkopen op de US markt, dan zijn de verzendkosten meestal te hoog om die van hieruit te versturen en moet je eigenlijk op zoek gaan naar een US gevestigde stockruimte. Komt er bij dat je anders van hieruit (EU) verkoopt en je eigenlijk US taxes moet gaan aanrekenen op je verkopen (en die natuurlijk verschuldigd bent aan de US staat) en geen BE of NL btw ,etc..Enfin, om een lang verhaal kort te maken, je bent beter af met een US vestiging die je van hieruit gaan ‘besturen’ 😮

  Laat je volledig gaan...

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.