Begin je weg naar de top met de eerste trede…

Geschreven door : oktober 7, 2009 3 reacties

Soms heb je van die momenten dat de topics vanzelf komen opdagen en waarom zou je dan in je bed gaan kruipen omdat het eigenlijk al veel te laat aan het worden is. Asics Gel Lyte 3 Femme Rose Yunel Escobar Baseball Jersey scarpe asics tiger bambino

Ik wil ook online beginnen…

Hey, wie wil dat dezer dagen niet ? De ene wilt het om zijn ‘financiële vrijdom’ te bereiken, de andere is zijn baas beu of wil niet gebonden zijn

aan wat dan ook, terwijl de ‘minder actieve’ onder ons gewoon minder willen werken en denken dat hun oplossing online is te vinden. Tajh Boyd – Clemson Tigers fjallraven kanken baratas Nike Air Max 2017 Heren wit Om welke reden je ook wilt beginnen , neem van mij aan, je zal nog nooit zoveel in je leven hebben gewerkt als de eerste (opstartende) jaren. Aan de andere kant, in mijn geval toch, ik had nog nooit met zoveel plezier & inzet gewerkt toen ik mijn eerste stappen online zette. South Carolina Gamecocks Scarpe Air Foamposite Nike Air Max 90 Uomo

air max 90 damskie pomara czowe Om nog maar te zwijgen hoe serieus ik uit mijn dak ging toen de allereerste verkoop binnen kwam… De eerste stap was gezet…tijd om de 2e te zetten…

Alright, ik stop met mijn huidige job en vlieg er aan 100Km/H in…

Hm..dat is nu iets wat ik totaal zou afraden, ook al denk je ‘het’ gat in de markt gevonden te hebben die je steenrijk gaat maken, blijf met beide voeten nog maar even op de grond en vooral onder de vleugels van je huidige werkgever ! Hoe lullig het ook klinkt, zonder €€€ op tafel elke maand zal de lol er gauw afgaan. Nike Air Jordan Spizike
Asics Gel Lyte 3 Donna Rosse

Nike Air Max 2016 Heren Rood nike air max 1 ultra moire og We hebben allemaal onze rekeningen die we moeten betalen en andere (financiële) verantwoordelijkheden die we dragen. Nike Air Max 90 Heren Laten we eerlijk zijn, een gemiddelde arbeider-bediende werkt 38h / week ? Als ik even naar mezelf kijk dan zie ik er 70 op mijn teller staan. Nike Air Max 2018 Homme Nike Air Max 2016 Dames wit Het beste wat je dus kan doen is van 9-5 gaan werken en een uurtje of 2-3-4 / dag vrijmaken om jouw project op te starten. Princeton Tigers Sac Kanken In het weekend kan je zelfs helemaal uit de bol gaan en dubbel zo lang werken als je dat wilt. nike air jordan 3 homme nike air force 1 low hombre nike air max 2014 uomo prezzo TV kijken of games spelen ? Sorry dat ik het zeg maar dat medium verkracht je hersenactiviteit gewoon en aangezien je niks voor niks hebt zal je er iets aan de kant moeten voor schuiven. Nike Air Max Thea Femme Blanche Clemson Tigers nike air max norge

Volg je passie…

Ik blijf erbij dat wat je met passie doet uiteindelijk meer cash zal binnen brengen, ook al denk je dat wat jij graag doet nooit choco op je boterham zal brengen. Nike SB Stefan Janoski fjällräven kånken classic nike homme kaki Een voorbeeldje om aan te tonen dat zelfs de gekste hobby’s er uiteindelijk kunnen voor zorgen dat je je huidige werkgever kan ontslaan. Neem nu

bijvoorbeeld Lauren Luke. Creighton Bluejays Jerseys adidas yeezy boost 350 donna AIR MAX 2016 Gek van make-up en in de zomer van 2007 komt ze op het gekke idee om haar kunsten op Youtube te gooien. Adidas Zx Flux Homme Grise Marcus Mariota Brandon LaFell Ze maakt een tutorial over hoe je dat moet doen en…. adidas y3 hombre Compra Zapatillas New Balance Nu, zomer 2009 heeft ze 193 van die tutorials op haar kanaal staan een slordige 239173 abonnees , een wekelijkse column op guardian.co.uk en een eigen lijn van make-up producten. New Balance 998 homme Bo Scarbrough Jersey Met andere woorden, ze heeft na amper 2 jaar haar eigen bedrijf die volgens mij loopt als een trein…enkel door haar passie te volgen en het lef te hebben om er iets mee aan te vangen. adidas stan smith mid uomo Ik ken Lauren nu niet persoonlijk maar ken toch een paar andere mensen (persoonlijk) die op een soortgelijke manier hun biz uit de grond hebben gestampt. nike air zoom pegasus 32 homme Langzaam maar zeker opgebouwd en geen zotte kosten gedaan in het begin.

Krijg voeling met je markt…

Spring niet gelijk met je commerciële bedoelingen in een markt als :

  • Je enkel denkt aan de centen maar het je verder niet zoveel interesseert
  • Je niet weet wat er allemaal aan de gang is in jouw markt

Zoals eerder gezegd, neem je tijd, er is niemand die achter je aan zit (dat hoop ik toch… Adidas Zx 700 soldes Womens Air Jordan 5 ). Air Jordan 1 UNLV Rebels Nog voor je gaat aftasten vind ik persoonlijk dat je eerste de technische kant van het www moet gaan verkennen. Scarpe Nike Wat zijn de technische mogelijkheden en hoeveel kennis heb ik daarvoor nodig. Hoe zet ik bijvoorbeeld op een eenvoudige manier een site op die ik makkelijk kan beheren, wat zijn de basics van ontwerpen / fotobewerking / videobewerking en welke software kan mij daarbij helpen. Nike Air Max 90 Femme Blanche asics elite 3 Nike Air Max 90 Dames grijs

Welke andere kanalen (behalve mijn site) zijn interessant voor mij of wat is er momenteel hot in mijn markt ? Enfin, zonder deze basis zaken zal het moeilijk opstarten worden en je hebt toch wat eigen kennis nodig want alle werk uitgeven aan derden is niet echt financieel interessant. asics pas cher new balance bambino offerte Toch niet in deze fase… Als je alle nodige tools hebt lopen, gun jezelf dan de tijd om er goed mee leren te werken en gun jezelf de tijd om je in de markt te ‘nestelen’ en uiteindelijk een netwerk uit te bouwen. Asics Heren new balance 1500 homme beige Zoiets doe je niet in een maandje tijd en je komt dergelijk netwerken ook niet binnen als je gelijk met je shop en of verkoopspraatjes aankomt draven. Parajumpers Femme Ow had ik al vermeld dat er niemand achter je aanzat en er dus geen haast was…

3 reacties op : Begin je weg naar de top met de eerste trede…
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]Mark van Loon10:16 am on juli 15, 2009

Zelf werk ik ook nog 40 uur voor een werkgever, en heb daarnaast voor ongeveer 20 uur per week mijn eigen zaak. Rustig starten, weinig geld investeren (maar wel veel tijd) en natuurlijk vooral rustig aan leren hoe het allemaal werkt.

Dat geeft je tijd en ruimte om een gezonde groei mee te maken (ik heb een paar zeer loyale klanten, wat mijn onderneming een goede basis geeft). En tijd en ruimte om eens op je bek te gaan en te leren.

Ik ben het dus voor 200% met je beweringen eens!

[2]Succesvol Ondernemen met een minimum aan kapitaal , het kan ! | Etail1:55 pm on juli 18, 2009

[…] Het eerste deel van dit artikel kan je hier vinden : Verantwoord ondernemen Online […]

[3]8 Tips om je te Onderscheiden van je Concurrentie | Etail10:32 pm on september 7, 2009

[…] uitlegt en ik garandeer je dat je hun volgende held wordt ! Daarom dat ik ook altijd zeg dat je je passie moet volgen en niet in een biz moet stappen waar je niks of weinig van afweet maar je het toch doet omdat je […]

Sorry, the comment form is closed at this time.