Webtail, de ultieme Ecommerce opleiding !

Ongeveer 6 jaar geleden begon mijn zoektocht naar een goede e-commerce opleiding / webwinkel oplossing. Er zijn massa’s aan software op de markt maar heel weinig die echt goed en vooral betaalbaar zijn. En eenmaal je een webwinkel hebt, dan begint het pas want hoe trek je meer en vooral doelgerichte bezoekers en hoe zorg je ervoor dat ze daadwerkelijk je producten gaan kopen ?

Zelf hebben we nooit een betaalbare totaaloplossing gevonden die  een goede webwinkel software en training kon aanbieden, dus besloten we ongeveer een jaar geleden om zelf (met behulp van de nodige programmeurs) met een oplossing op de markt te komen.

Eind september komen we met een complete ecommerce opleiding op de markt die je wegwijs zal maken in het beginnen en runnen van een online webwinkel. Niet zomaar een cursus die snel even in elkaar werd gestoken ! Het is een complete blueprint van mijn eigen ecommerce zaken en hoe ik van hobby naar pro ging. Elke cursist krijgt een PERSOONLIJKE begeleiding ! De eerste versie van WebTail begint langzaam maar zeker vorm te krijgen en we schatten dat deze over een week of 6 gelanceerd kan worden.

Om een kijkje achter de schermen te nemen en een meer gedetailleerde uitleg te horen, schrijf je hieronder even in.