Welke pagina's zitten in de toegevoegde zoekresultaten ?

Geschreven door : september 5, 2007 1 reactie

Als de toegevoegde zoekresultaten je niet bekend in de oren klinken, maak even gebruik van de google searchbox hier op de site 😀 . Begin augustus besliste google om het “toegevoegde zoekresultaten” label te verwijderen. Het enige (makkelijke) middel die je zekerheid gaf over welke pagina's google 'waardeloos' vond. Het bericht over het verdwijnen was nog maar net de wereld ingestuurd of er verscheen al een command die je kon gebruiken om ze toch nog op te roepen. Je gebruikte www.mijnsite.com/& et voila….daar kwamen je slechte pagina's tevoorschijn.
;;;;;
Vandaag las ik op de blog van codeyboy dat het commando niet meer werkt. Nu is de vraag of er natuurlijk nog andere middeltjes zijn om toch maar te zien wat google als onbelangrijk ziet. Voor zover ik er iets van ken kan je volgende zaken gaan proberen :

  1. Tik de exacte titel van een pagina in in google en plaats ze tussen “”. Dat word dus “mijn exacte pagina titel”. Als je die pagina niet ziet verschijnen in de eerste 100 of 200 resultaten dan ziet het er al niet echt veelbelovend uit.
  2. Gebruik de volgende commando's in google �> site:www.mijnsite.be Die geeft alle ge�ndexeerde pagina's weer en vervolgens doe je een nieuwe zoekopdracht met dit command site:www.mijnsite.be inurl:www.mijnsite.be Alle pagina's die wel bij de 1e zoekopdracht verschijnen maar niet in de 2e zitten mogelijks in de SI. Als ik dat even test voor mijn eigen sites, dan lijkt dat behoorlijk dicht in de buurt te komen.
  3. Surf naar hier en geef je url in 😀

;;;;;
Tot zover deze korte interventie….

zp8497586rq
1 reactie op : Welke pagina's zitten in de toegevoegde zoekresultaten ?
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
[1]Eduard Blacquière12:05 pm on september 5, 2007

Prima aanzet voor het achterhalen van je toegevoegde zoekresultaten. Een stukje achtergrond, meer informatie en uitleg over de supplemental index vind je hier: http://www.edwords.nl/2007/08/23/google-stopt-met-supplemental-results-label

Sorry, the comment form is closed at this time.