WordPress installeren op jouw website in 1-2-3…

Geschreven door : oktober 26, 2009 14 reacties

Augustus moet onze maand voor beginners worden . Parajumpers Femme Masterpiece Celine Dwayne Harris Air Jordan 3 (III) Air Max Baratas

 • Yeezy 350 Boost
 • roshe run femme floral Sommigen zullen hun neus misschien optrekken en denken “waar ben jij nu mee begonnen, Nike Free Run 2.0 femme Nike LeBron James 13 Gonzaga Bulldogs Jerseys Asics Gel Lyte 3 Femme Grise new balance store buenos aires adidas femme dentelle daar hebben wij niks aan..” maar we hebben allemaal aan het begin gestaan en ik weet dat we door het maken van deze serie ergens ons steentje gaan bijdragen om iemand op gang te brengen dus….gaan we hier een video serie maken om te leren werken met wordpress (en we gaan verder gaan dan je misschien denkt :o) . Canada Goose Montebello Parka TENNIS CLASSIC ULTRA FLYKNIT asics gel lyte 3 hombre azules NIKE Air VAPORMAX

  Air Jordan 12 nike roshe uomo amazon In

  deze eerste video van onze wordpress video serie beginnen we natuurlijk bij het begin en gaan we gaan we zien :

  1. waar we wordpress halen
  2. waar we een gratis ftp programma vinden
  3. hoe we een database aanmaken
  4. hoe we uiteindelijk de puzzel in elkaar steken en de boel doen draaien

  cf-96b8-444553540000″ width=”545″ height=”429″ codebase=”http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0″>

  Wat gebruikten we vandaag ?

  Mocht je vragen hebben,

  14 reacties op : WordPress installeren op jouw website in 1-2-3…
  Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
  [1]Wouter de Rijk8:11 am on juli 27, 2009

  Ik ben vooral benieuwd wat voor nieuwtjes je hebt! Goed voor affiliates, maar ook voor ecommerce bedrijven met een x-aantal pumpers en portals.

  Kunnen we de videopresentatie uiteindelijk ook downloaden (in één geheel)?

  [2]Dave9:56 pm on juli 27, 2009

  nieuwtjes zullen het wel niet worden maar ben van plan om een ‘leuk aantal’ van die vids uit mijn mouw te schudden :o.

  Voorlopig geen downloadfunctie..mocht er nog interesse zijn, kan ik altijd even voor kijken..

  [3][Video] Wordpress Blog : Noodzakelijke aanpassingen doen. | Etail11:03 pm on juli 29, 2009

  […] Nadat WP op je site is geïnstalleerd is het nodig om hier en daar een paar noodzakelijke aanpassingen door te voeren. De NL talige versie instellen valt hier niet echt onder maar ik plaatste er het toch maar bij. Iets wat niet in de intro staat maar wat me toch nog te binnen schoot op het einde van de video is het wegwerken van de haakjes en blognaam in je pagina titel. […]

  [4]tom7:40 pm on augustus 5, 2009

  hoi

  op de site zijn bijna alle woorden onderlijnd hoe kan ik dit oplossen.

  groetjes

  tom

  [5]Dave10:11 pm on augustus 5, 2009

  Hi Tom,

  Als je de site in je linkprofiel wilt zeggen, dat zijn de links die worden onderlijnd en je kan dat aanpassen in je css file van je theme.

  [6]tom7:06 pm on augustus 7, 2009

  en hoe doe ik dit

  [7]Dave8:47 pm on augustus 8, 2009
  Lucien7:23 pm on december 8, 2010

  Super! Bedankt voor de info hierover!! : ))

  [8]tom4:07 pm on augustus 9, 2009

  hoi

  ik heb de style sheet bekeken maar geen underline gevonden.

  wat nu?

  [9]Dave6:54 pm on augustus 9, 2009

  Lijkt me sterk maar stuur het eens door naar info[@]e-tail.be

  [10]Rudy11:26 am on augustus 24, 2009

  Misschien even een domme vraag, maar ik kom er niet uit…..

  Hoe de-installeer je WP? Heb WP eens in een subdir geinstalleerd om te testen en wil er nu vanaf…

  Iemand?

  [11]Dave11:39 am on augustus 24, 2009

  @Rudy, er bestaan geen domme vragen , enkel domme antwoorden 😮

  Gewoon die subdir via je ftp programma deleten, zo makkelijk gaat dat…

  Dave

  [12]Rudy8:10 am on augustus 25, 2009

  Bedankt Dave ……….

  Will give it a try!

  [13]Erik4:35 pm on maart 8, 2011

  Hoi Dave,

  Interessante video. Ik heb een klein probleempje.
  Bij mij lukt dat niet met die header2 plug-in. Ik krijg die titel niet veranderd. Ik denk dat het te maken heeft met de installatie van WordPress. Ik heb nl de index.php + de .htacces files gekopieerd naar mijn root(public.html. Die index.php heb ik aangepast zodat ik gewoon een Url krijg als deze: http://www.mijndomein.nl. Zonder wordpress of wat dan ook erachter. De rest van mijn wp-files zitten in een subfolder (wordpress genaamd) in de root.

  Moet ik die plugin dan ergens ander naar toe kopieeren? Ik snap nog niet veel van de structuur van dit alles nl. Bedankt voor je hulp!

  Sorry, the comment form is closed at this time.