Worpress Plugin die je moet hebben !

Geschreven door : september 1, 2007 No reactie

Wanneer je iets zoekt dan vind je het meestal niet en wanneer je niks zoekt dan ..:-) Vandaag is blijkbaar weer zo een dag. Er bestaan honderden wordpress plugins . De meeste kan je trouwens in de worpress plugins database vinden. Deze hier heb ik daar niet gevonden maar hij staat er misschien wel tussen.
;;;;;
Ik weet nog hoeveel plugins ik in het begin activeerde om pagina titels toe te voegen per post, daarna kwamen de description tag, keyword tag, etc….Het was een helse tocht om alles een beetje op orde te brengen en te installeren. Vandaag kwam ik de Headspace2 plugin van John Godley toevallig tegen en het is er eentje om U tegen te zeggen.
;;;;;
Welke hocus pocus trucjes je er allemaal kan mee doen lees je beter op zijn site, en dat bespaart me een hoop geschrijf maar zelf vond ik vooral de titel en de description optie een echte plus. Bij het schrijven van je nieuwe post of

bij het editen van een oude post kan je heel makkelijk een aparte titel tag en description invoegen.Dus de titel van je pagina (in je browser) kan je verschillend maken met de titel van je post. Zelfde geldt voor de description…vroeger gebruikte ik daar een stel andere plugins voor maar dat was gewoon teveel werk om alles te onderhouden. Deze maakt het je echt wel makkelijk !
;;;;;
headspace2.jpg
;;;;;
Zoals je ziet, een hoop opties die je makkelijk en snel kan toevoegen….We gaan nu lekker wat gaan sporten en straks mag je nog het 2e deel van het “wat maakt jouw site anders” artikel verwachten. Een ander artikel wat er ook aankomt is over het beginnen van een webwinkel

zp8497586rq
No reactie op : Worpress Plugin die je moet hebben !
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.