You and me?

Geschreven door : oktober 4, 2017 No reactie

Elke dag werken aan projecten van (vaste) klanten en er nog een paar in eigen beheer hebben, Nike Air Max 2017 Homme wie had nu kunnen denken dat 24/7/365 niet meer genoeg ging zijn om dat allemaal rond te bollen. Asics Homme Het out of date karakter van deze site spreekt boekdelen… Hoogtijd dus om een sparringpartner aan boord te halen! You and me?

Je profiel & skills

Je hebt een menselijk profiel met interesse (en liefs ook wat ervaring) in digitale marketing en vooral veel goesting in de job. Asics Gel Lyte 3 Femme Blanche Ben je pas afgestudeerd en weet je dat digitale marketing echt je ding is kom je zeker ook in aanmerking 😉 Je zal je dagen vullen met onder andere :

  • SEO: aantrekken van organisch verkeer via Google
  • Pay to Play: voornamelijk Google Adwords en Facebook advertenties opzetten & beheren
  • E-mail marketing: opmaken en onderhouden van email campagnes en opzetten van email flows
  • Analyses maken: door het bestuderen van verschillende data bronnen (Google analytics, Air Jordan 3.5 Spizike Femme enquêtes,etc) en daar proberen pijnpunten en of patronen proberen uit te halen waar je concrete toto’s kan aan vastmaken
  • Outreach: proberen de juiste mensen te zoeken en in contact mee komen waarmee je één of andere deal kan sluiten (branding, Nike Roshe Run Femme Fleur linkbuilding of partnerships)
  • Rapportage: wekelijks bijwerken van dashboards zodat we weten of we de juiste/foute kan aan het opgaan zijn
  • En waarschijnlijk nog wel wat andere zaken die me niet gelijk te binnen schieten…

Belangrijkste is dat je een verstandelijk en redelijk denkende mensch bent en voor de rest een stevig paar handen aan je lijf hebt die een koe stevig bij de hoorns kan pakken en niet loslaat als die eens stevig tekeer gaat. Nike Air Huarache enfants Voor de rest ben ik van mening dat skills altijd aangeleerd en of verbeterd kunnen worden eenmaal je op het slagveld staat. Doudoune Parajumpers Angie Master Er is dus zeker ruimte voorzien voor trial & error. asics gel nimbus 14 femme

Wat verschuift dat?

Je wordt de eerste werknemer aan boord dus zou zeggen let’s meet & talk. nike roshe run uomo

Naar welke geweldige gemeente moet je elke dag afreizen?

De plaats waar Molecule is gevestigd.

No reactie op : You and me?
Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.