Let’s continue : Zoekwoorden en Youtube

Geschreven door : oktober 7, 2010 3 reacties

We zijn blijkbaar in de zoekwoord “how to mood” en na de positieve reacties op het , iets wat blijkbaar in de smaak valt. nike air zoom pegasus 32 homme Womens Nike Air Max Flyknit

En zeker niet a

ls ik mijn grootste en best bewaarde geheimen op tafel gooi (just kidding..alhoewel..). Denard Robinson College Jerseys Adidas NMD Dames scarpe nike air bambini Want we zijn altijd maar bezig over Google hier en Google daar en het feit dat ze de grootste speler zijn met de meeste aandelen op de zoekmachine markt hier in Europa maar we vergeten soms dat Youtube ook een serieuze knaller is. Air Jordan 4.5 Femme Asics Kinsei 4 damskie Inderdaad ook een Google product maar nog te weinig gebruikt of onderbelicht in de seo wereld vind ik. Nike Air Huarache Heren En ik geef toe, het is een medium die ikzelf ook nog altijd veel te weinig gebruik… nike air max 1 essential homme Nike Air Max Mujer En voor je gaat schreeuwen :”wat kan ik daar mee in mijn zakken steken ?” of : “daar is geen ROI te vinden..” , even een screendump van één van mijn projectjes die een paar vids ( 3 om juist ter zijn..) op youtube heeft staan. Nike Air Max 2017 Uomo

 • free rn flyknit uomo
 • Geen astronomisch bedrag maar als jij die teveel hebt, dan wil ik je altijd mijn rekeningnummer wel eens doorsturen :o)

  Welke zoekwoorden worden er gebruikt ?

  Daar zijn 2 verschillende manieren voor die ik gebruik. Air Jordan Uomo 9 Adidas Nmd Uomo

  Numéro uno is de suggesties tool. nike air huarache ultra donna ADIDAS ZX 700

  Mark Ingram Alabama Jersey

  Fjallraven Kanken Rugzak new balance 247 damskie Net hetzelfde als bij Google eigenlijk…Dus ik heb een site over honden en wil die proberen te promoten via onder andere Youtube dus ga ik op zoek naar zoektermen :

  Ok het is alvast een begin maar er bestaat een ninja techniek om meer (lees veel meer) suggesties tevoorschijn te toveren. NIKE KOBE 11

  adidas y3 hombre In het vorige artikel had ik geen zin om die te vermelden maar vandaag zijn we in een goede bui en what the hell, voor die 10 mensen die deze post gaan lezen en die 0,1% die er dan iets mee gaat doen..here it comes. Asics 2017 Dames Maglia Kyrie Irving Als je iets in return wilt doen, geef me een linkje :o)

  Ik tik in “honden a” en

  Nice 2 nieuwe woorden..en wat als ik in plaats van a nu eens b intikte ?

  Ok nice en als we nu een t namen :

  Holy canoly..voor zowat elke letter van het alfabet ik intik worden er nieuwe zoekopdrachten getoond 🙂

  Onnodig om verder te vertellen hoe ver en vooral hoe diep je hiermee kan gaan graven ?

  Numéro duo is de Youtube keyword tool (ja die bestaat ook..). baskets Asics Pre Galaxy Nike Air Max Uptempo Fjallraven Kanken Sale Classic nike air max 1 qs Zelfde als de standaard keyword tool van Google maar de data zegt iets minder als enkel naar het cijfermateriaal zouden kijken. GS Air Jordan 7 Maar aangezien ik in eerste instantie op jacht ben naar de longtails heb ik niet echt oog voor cijfers..

  We kunnen zoeken op zoekwoorden (evident lijkt me), de url van een video en op demografische data. Nike Free Run Flyknit femme AIR HUARACHE adidas tubular boost new balance flagship store milano De keywords ga ik hier niet tonen, je weet ongeveer wel hoe het werkt en ik moet zeggen , de beste resultaten krijg ik meestal met de url optie. Ik neem de eerste video die wordt getoond voor het woord hond en dump de url in de tool :

  En Youtube geeft me gelijk 50 gerelateerde zoekwoorden…het lijstje begint weeral aan te dikken…

  En wat doen we daar dan mee ?

  Iedereen zijn eigen goesting natuurlijk maar ik doe daar 2 zaken mee. asics gel nimbus 18 homme chaussures de foot umbro asics gel kinsei 5 vs nimbus 17 Ten eerste ga ik natuurlijk gaan uitzoeken welke longtails ik in eerste instantie ga gebruiken. Ik bekijk welke video”s in de top 10 van youtube voorkomen en kijk of ik in de eerste plaats met een betere video voor de dag kan komen. Jordan 6 enfants Fjallraven Kanken No.2 Je hebt geen video materiaal ? Geen probleem, “the best off” video”s doen het meestal prima dus je zoekt een video of 5 op (wereldwijd desnoods) die het waanzinnig goed doen dus met andere woorden, veel views en meestal ook veel reacties . Adidas Zx Flux Homme Rouge nike pas cher nike shoes sale chennai Als je gaat zoeken in Youtube , dan kan daar trouwens een paar handige filters gebruiken : De top 5 of 10 eruit gehaald ? Dan is het hoogtijd om die te downloaden naar je harde schijf en een compilatie te maken. Nike Air Max 2016 Schoenen Er zijn een crap load aan tools beschikbaar om youtube vids te downloaden maar zelf gebruik ik meestal

  deze firefox plugin. Brandon Crawford Jersey Solde Adidas Deze tool is extreem handig omdat je de video als een MP4 file kan downloaden en je het gelijk in een video editing software kan dumpen. Joe Flacco Ravens Jerseys Air Jordan 1 For Kids new balance u420 w pas cher Anders moet je de .flv file eerst nog gaan converteren… bns gold adidas stan smith mid uomo

  Tijd om te promoten…

  Zelf gebruikte ik 3 snelle manieren om de video”s te promoten :

  1. Blogpost Schrijver aan het werk zetten om een artikeltje te schrijven, dan is de kans ook groot dat ik in de organische resultaten ga scoren voor die longtails met ook mijn site en het artikel geeft me de mogelijkheid om te linken naar mijn youtube video = sneller geïndexeerd en zo heeft mijn video tenminste al 1 inkomende link.
  2. Email Marketing Ik stuur een mailtje uit naar mijn lijst met het heugelijke nieuws waar ik ze ook gelijk aanspoor om een reactie te geven.
  3. Video Reactie Bij alle gerelateerde youtube video”s laat ik een videoreactie achter ipv een tekstreactie.

  Voila en met deze zijn we rond denk ik… ribio.it Womens Air Jordan 11 New Balance 678 damskie New Balance 420 mujer Robert Griffin III Baylor Jerseys Nog een kleine aanvulling voor diegene die niet geloven in de longtail. Een screendump van een nieuw projectje dat begin december van vorig jaar werd opgestart : De site telt welgeteld 4 unieke domeinen die ernaar verwijzen, dus linkbuilding is 0,0 maar er worden wel 5 artikels/week gepubliceerd en gebruik gemaakt van de interne linkbuilding plugin.

  3 reacties op : Let’s continue : Zoekwoorden en Youtube
  Skipp de reacties en laat me mijn zegje doen...
  [1]Gerben Hoekstra4:08 pm on maart 11, 2010

  Goed inspirerend artikel!
  “Holy canoly..voor zowat elke letter van het alfabet ik intik worden er nieuwe zoekopdrachten getoond 🙂 ”
  Dit geintje werkt ook in google 🙂

  [2]Dave6:39 pm on maart 11, 2010

  @Gerben..dat doet het zeker maar soms heb ik geen zin om alles op een dienblad te presenteren. Iemand die leest en 2 werkende hersencellen heeft zou ook tot die conclusie moeten komen 😮

  [3]koen1:29 pm on maart 12, 2010

  Heerlijk artikel, na je vorige artikel was ik het zelf ook al op youtube gaan testen 😉

  Voor sommige mensen is hier is trouwens 3000 euro heel veel geld 😉

  Laat je volledig gaan...

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.